Ruim tachtig spelers hebben hun deelname aan het nationale platform voor wegtransport en logistieke dienstverlening inmiddels bevestigd. Om de ontwikkelingen van de sector te onderstrepen, presenteert de vakbeurs dit jaar een vernieuwde beurs- en segmentindeling. En door een betere routing en is er volop aandacht voor innovaties en demonstraties, zo meldt de organisatie. Er worden  diverse producten, diensten en projecten in het kader van efficiency, kostenbesparing, veiligheid en duurzaamheid aan het bestaande aanbod toegevoegd: alternatieve brandstoffen, boordcomputers, telematica, transportmanagementsystemen en rijtaakondersteuning, maar ook praktische toepassingen van logistieke dienstverlening zoals intern transport, verpakking, opslag, tracking & tracing en dossieradministratie. Volgens beursmanager Roelant Groen is verder kijken dan het voertuig een logische stap gezien het feit dat transporteurs hun (logistieke) dienstverlening steeds verder uitbreiden.

BedrijfsautoRAI 2015 is inmiddels ‘constructieve partnerships’ aangegaan met belangrijke branchepartijen. De voornaamste contentpartners TLN en EVO bieden een inhoudelijk programma op en naast de beursvloer. En om de innovatiekracht en laatste ontwikkelingen binnen de sector een goed podium te geven, is er op de beursvloer een zogenoemd InnovationLab gecreëerd. Ook RAI Vereniging, Dinalog, Bovag en Connekt zijn er nauw bij betrokken. Bezoekers kunnen live demonstraties bijwonen, zowel op de beursvloer als op het buitenterrein, of zelf achter het stuur stappen.
De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI.           

 

               

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding