De nieuwe MAN-bestelauto is door Volkswagen Bedrijfswagens ontwikkeld. De toevoeging van het model aan het gamma van MAN betekent dat dit merk bedrijfswagens van 3 tot 44 ton kan leveren. Joachim Drees, bestuursvoorzitter van MAN Truck & Bus: "Met de MAN-bestelwagen, die onder onze lichte vrachtwagen MAN TGL is gepositioneerd, richten we ons op een nieuwe markt. Veel van onze klanten die zware bedrijfswagens in het wagenpark hebben, hebben ook bestelwagens nodig. Daarom is de MAN TGE een slimme aanvulling op ons bestaande modellenaanbod. We zijn zeer goed op de hoogte van de behoeften en wensen van onze klanten en zullen hen perfect passende voertuigoplossingen en carrosserieën aanbieden."

 

Nieuwe maatstaven

Opmerkelijke is de uitspraak van topman Drees dat hij een service- en dienstverlening belooft die "in dit segment nieuwe maatstaven zet". MAN-klanten kunnen voortaan voor alle verkoop- en servicediensten, voor bestelwagens tot zware vrachtwagens, terecht op één adres, aldus importeur Pon. "Omdat MAN behalve de klassieke bestelwagenopbouw ook speciale carrosserieën zal aanbieden, bijvoorbeeld voor bouwvoertuigen, gemeentelijke voertuigen en brandweervoertuigen, zal de onderneming zijn jarenlange relaties met de carrosseriefabrikanten nog verder intensiveren."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding