Brover nieuwe partner in netwerk Aluca Nederland

Brover Bedrijfswageninrichting is aangesteld als partner in het netwerk van Aluca lichtgewicht bedrijfswageninrichting. Aluca wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door ModiForce.

Voor het Brabantse Brover is de keuze voor Aluca niet meer dan logisch. "We hebben voor Aluca gekozen vanwege de uitbreiding van ons assortiment op het gebied van lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen. We kunnen hierdoor turnkey inbouwoplossingen aanbieden aan al onze klanten, ongeacht of het een grote vloot aan voertuigen betreft of dat het om een zzp’er met één auto gaat", aldus directeur Frank Verkuijlen van Brover.
Aluca biedt een compleet systeem voor aluminium bedrijfswageninrichting, waarbij duurzaamheid één van de focuspunten is. De inrichting met een lange levensduur draagt daar aan bij. Bovendien is het flexibel in te bouwen en over te zetten in nieuwe voertuigen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Brover nieuwe partner in netwerk Aluca Nederland - Automobielmanagement.nl

Brover nieuwe partner in netwerk Aluca Nederland

Brover Bedrijfswageninrichting is aangesteld als partner in het netwerk van Aluca lichtgewicht bedrijfswageninrichting. Aluca wordt in Nederland en België vertegenwoordigd door ModiForce.

Voor het Brabantse Brover is de keuze voor Aluca niet meer dan logisch. "We hebben voor Aluca gekozen vanwege de uitbreiding van ons assortiment op het gebied van lichtgewicht bedrijfswageninrichtingen. We kunnen hierdoor turnkey inbouwoplossingen aanbieden aan al onze klanten, ongeacht of het een grote vloot aan voertuigen betreft of dat het om een zzp’er met één auto gaat", aldus directeur Frank Verkuijlen van Brover.
Aluca biedt een compleet systeem voor aluminium bedrijfswageninrichting, waarbij duurzaamheid één van de focuspunten is. De inrichting met een lange levensduur draagt daar aan bij. Bovendien is het flexibel in te bouwen en over te zetten in nieuwe voertuigen.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding