De speciale uitvoering is gebaseerd op de gesloten bestelwagen L3H2 3200 en is leverbaar met verschillende motoren en laadvermogens. De Logistisch Edition speelt in op de toenemende populariteit van internet-winkelen en de groeiende stroom pakketten die met bestelwagens aan huis worden bezorgd. De speciale Crafter behelst een slimme samenstelling van opties en accessoires uit het Crafter-gamma die het werk van de pakketbezorger van dienst gemakkelijker moeten maken. Voorbeelden zijn de versterkte schuifdeur en de extra wijd openende achterdeuren. De zijdeur heeft een ‘tussenstop’ op 78 centimeter, zodat pakketten kunnen worden gepakt of geladen zonder dat de brede schuifdeur steeds helemaal open of dicht moet gaan. De laadvloer is antislip en de zijwand en deuren zijn bekleed. De achterbumper heeft een ingebouwde opstap. Verder zijn er zaken standaard als het Chauffeur Pakket met extra instelmogelijkheden voor stuurwiel en stoel en speciale bergvakken in het dashboard.
Verder is speciaal voor de Logistics Edition een opklapbaar schappensysteem voor kleine en grote pakketten ontwikkeld. Het bestaat uit een stalen constructie met zes opklapbare, aluminium legborden aan de linkerkant van de laadruimte en in totaal ruim zes meter aflegruimte. De Crafter Logistics Edition kost vanaf 27.380 euro, de schappen vereisen een bijbetaling van 1.275 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding