VW bedrijfswagens verkopen goed

Volkswagen Commercial Vehicles heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar in Europa acht procent meer bedrijfswagens weten te verkopen.

Over de hele linie werden 195.200 van dit soort voertuigen verkocht, dat is bijna zes procent meer dan een jaar eerder. De laatste weken schijnt de groei nog wat aan te trekken want de maand mei kwam uit op een plus van bijna negen procent.

Vooral de T modellenreeks doet het uitstekend want van de Transporter, Caravelle, Multivan en California werden er ruim elf procent meer afgezet. Bram Schot, in de bestuursraad van Volkswagen Commercial Vehicles belast met Sales en Marketing: "We zijn zeer tevreden met de ontwikkelingen in mei. Dat is ook te danken aan het uitstekende werk van ons dealer netwerk. We krijgen veel positieve feedback van onze klanten, ons productenpallet wordt goed ontvangen."

De Duitse thuismarkt is voor de bestelwagentak van VW nog altijd van doorslaggevend belang met over de eerste vijf maanden 49.000 auto’s, een kwart van de totale verkopen. Daarnaast deed de divisie het wat Europa betreft vooral goed in Spanje, Italië en Frankrijk. In de Verenigde Staten gingen de verkopen met 20 procent omhoog naar het nog altijd bescheiden aantal van 3.000 auto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Toch wel een vreemd bericht; Automobielmanagment meldt in mei dat de Europesche bestelautomarkt met 18% gegroeid is tot en met april. Volkswagen zegt 8% gegroeid te zijn, dat is dus minder marktaandeel

Geplaatst door: Frank Mars op
VW bedrijfswagens verkopen goed - Automobielmanagement.nl

VW bedrijfswagens verkopen goed

Volkswagen Commercial Vehicles heeft in de eerste vijf maanden van dit jaar in Europa acht procent meer bedrijfswagens weten te verkopen.

Over de hele linie werden 195.200 van dit soort voertuigen verkocht, dat is bijna zes procent meer dan een jaar eerder. De laatste weken schijnt de groei nog wat aan te trekken want de maand mei kwam uit op een plus van bijna negen procent.

Vooral de T modellenreeks doet het uitstekend want van de Transporter, Caravelle, Multivan en California werden er ruim elf procent meer afgezet. Bram Schot, in de bestuursraad van Volkswagen Commercial Vehicles belast met Sales en Marketing: "We zijn zeer tevreden met de ontwikkelingen in mei. Dat is ook te danken aan het uitstekende werk van ons dealer netwerk. We krijgen veel positieve feedback van onze klanten, ons productenpallet wordt goed ontvangen."

De Duitse thuismarkt is voor de bestelwagentak van VW nog altijd van doorslaggevend belang met over de eerste vijf maanden 49.000 auto’s, een kwart van de totale verkopen. Daarnaast deed de divisie het wat Europa betreft vooral goed in Spanje, Italië en Frankrijk. In de Verenigde Staten gingen de verkopen met 20 procent omhoog naar het nog altijd bescheiden aantal van 3.000 auto’s.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Toch wel een vreemd bericht; Automobielmanagment meldt in mei dat de Europesche bestelautomarkt met 18% gegroeid is tot en met april. Volkswagen zegt 8% gegroeid te zijn, dat is dus minder marktaandeel

Geplaatst door: Frank Mars op