Het event bundelt alle producten en informatie voor ZZP-ers, MKB-ers, fleetowners en automotive-managers. De beurs biedt een ‘all in one’ concept, zegt organisator Patrick van Tilburg van EXPOmotion. "Bezoekers kunnen op één dag kennismaken met alle aspecten van hun bedrijfswagen. Van aanschaf van de wagen zelf, tot inruil, inrichting en inbouw, belettering, lease en financiering, onderhoud, telematica en fleet-managementsystemen."

Met het aantrekken van de economie zit de verkoop van bestelwagens sterk in de lift. In 2016 zijn er meer dan 70.000 stuks verkocht. Met name ZZP-ers en fleetowners kopen momenteel meer nieuwe bestelauto’s. "Met hun vraag ontstaat een behoefte aan informatie, kennis en vergelijkingsmateriaal. Om daaraan tegemoet te komen, organiseren we Bestelauto Expo", aldus Van Tilburg.

Verkoopbeurs

Op de beursvloer vinden bezoekers informatie over het brede aanbod van bestelauto’s en aanverwante producten en diensten. Uniek is dat de Bestelauto Expo 2017 weer een verkoopbeurs is. Bezoekers kunnen ter plaatse een bestelauto aanschaffen. De verwachting is dat verschillende importeurs en dealerorganisaties met scherpe beursaanbiedingen komen.

Om de handel op de Bestelauto Expo 2017 te faciliteren, verzorgt een gerenommeerd remarketingbedrijf alle inruil-taxaties op basis van een gegarandeerd bod. Hiermee kunnen alle ondernemers die aan een nieuwe bedrijfswagen toe zijn, direct zaken doen bij alle aanwezige autoverkopers op dit vakevenement. Van Tilburg: "Zo wordt de automotive-standhouder ondersteund in het behalen van de primaire beursdoelstelling: het verkopen van bestelauto’s". 

Workshops en informatie

Maar de aanschaf van een nieuwe bestelauto is pas het sluitstuk in een lang traject. Op Bestelauto Expo laten ondernemers zich ook informeren over alle aspecten van hun bedrijfswagen. Er zijn onder meer toeleveranciers en dienstverleners aanwezig op het gebied van belettering, bedrijfswageninrichting, accessoires, schadeherstel (ROB), lease en assurantiën.

Daarnaast wordt informatie gegeven over nieuwe ontwikkelingen op het terrein van telematica, fleet-managementsystemen, brandstof en energietransities. Ook worden er verschillende workshops gehouden op de beursvloer, waar bezoekers en standhouders informatie krijgen over de laatste stand van techniek en wetgeving.

 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding