Dit stelt Autec-VLT naar aanleiding van de deelname aan de MobiliteitsRAI in Amsterdam.

Tijdens de MobiliteitsRAI in de RAI (17-21 oktober) demonstreert Autec-VLT verschillende nieuwe hefbruggen. Eén ervan is de pantograaf (half)schaarhefbrug. Deze combineert de voordelen van een kolommen rijbaanhefbrug met een rijbaanschaarhefbrug, waarbij 3 keer meer bewegingsvrijheid wordt geboden. Daarnaast is er een demonstratie van de draadloze mobiele hefkolommen met bestelauto. Deze mobiele hefkolommen biedt flexibele toepassingsmogelijkheden. Verder demonstreert Autec-VLT een 2 kolomshefbrug speciaal gericht op onderhoud aan bestelauto’s en Pick-up’s. 

Rendement

Autec-VLT biedt bezoekers aan de stand gericht advies en tips voor het verhogen van het serviceniveau en het rendement van de werkpaats. Daarnaast heeft het bedrijf verschillende beursaanbiedingen.

Autec-VLT is aanwezig op standnummer:01.302.