De nieuwe locatie op bedrijventerrein Gouwepark in Moordrecht langs de A12 strekt zich uit over circa 7100 m². Alle medewerkers van beide bedrijven zijn inmiddels ook verhuisd. "Ons nieuwe bedrijfspand is modern en helemaal klaar om onze activiteiten verder te ontplooien," aldus Theo Daanen, algemeen directeur van Sortimo Nederland. "Twee aparte business units, die nauw samenwerken op één locatie, het zal de workflow én de service naar onze klanten toe alleen maar ten goede komen."

De nieuwe vestiging van Sortimo Nederland is onderverdeeld in kantoorruimtes, een assemblageafdeling en een magazijn. Rond het pand bevinden zich 133 parkeerplaatsen, voor bezoekers en voor de in te richten bedrijfsvoertuigen. Sortimo Bedrijfswageninrichting werkt op de nieuwe locatie vanuit een aparte inbouwafdeling waar de inrichting van de bedrijfsvoertuigen plaatsvindt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding