Opel introduceert elektrische Vivaro-e

De nieuwe Vivaro‑e is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel. Het model is vooral gericht op ‘last mile delivery’ en maakt volgens Opel met name in stedelijke gebieden emissievrije levering van goederen en diensten mogelijk.

“Als eerste elektrisch aangedreven, lichte bedrijfswagen, met een actieradius tot wel 330 kilometer volgens de WLTP-testcyclus, zet de nieuwe Opel Vivaro‑e de standaard op het gebied van gebruiksgemak, betrouwbaarheid en professionaliteit”, aldus Opel CEO Michael Lohscheller.

Opel levert de Vivaro‑e in drie lengte- en diverse carrosserievarianten. Wat praktisch gebruiksgemak doet de Vivaro-e niet onder voor een reguliere Vivaro met dieselmotor, aldus Opel. Levering start rond het einde van de zomer. De vanafprijs wordt binnenkort bekendgemaakt.

Opel introduceert elektrische Vivaro-e - Automobielmanagement.nl

Opel introduceert elektrische Vivaro-e

De nieuwe Vivaro‑e is de eerste volledig elektrische bedrijfswagen van Opel. Het model is vooral gericht op ‘last mile delivery’ en maakt volgens Opel met name in stedelijke gebieden emissievrije levering van goederen en diensten mogelijk.

“Als eerste elektrisch aangedreven, lichte bedrijfswagen, met een actieradius tot wel 330 kilometer volgens de WLTP-testcyclus, zet de nieuwe Opel Vivaro‑e de standaard op het gebied van gebruiksgemak, betrouwbaarheid en professionaliteit”, aldus Opel CEO Michael Lohscheller.

Opel levert de Vivaro‑e in drie lengte- en diverse carrosserievarianten. Wat praktisch gebruiksgemak doet de Vivaro-e niet onder voor een reguliere Vivaro met dieselmotor, aldus Opel. Levering start rond het einde van de zomer. De vanafprijs wordt binnenkort bekendgemaakt.