Peugeot maakt prijzen e-Expert bekend

Peugeot start medio oktober in Nederland met de levering van de e-Expert. De volledig elektrische bedrijfsauto is hier leverbaar vanaf 28.300 euro exclusief BTW en BPM. Kopers hebben de keuze uit twee batterijpakketten (50kWh & 75kWh) met een actieradius van 230 tot 330 kilometer (WLTP). De e-Expert heeft een trekgewicht van 1.000 kilogram.

De bestelauto is uitgerust met een 136 pk (100 kW) sterke elektrische motor met een maximaal koppel van 260 Nm. Met een maximum laadvermogen van 1.275 kilogram en trekgewicht tot 1.000 kilogram, doet de batterij-elektrische e-Expert wat praktisch gebruiksgemak betreft niet onder voor een reguliere Expert met dieselmotor laat Peugeot weten.

Twee batterijen

Er is keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten: 50 kWh en 75 kWh. ‘80 procent van de gebruikers van een compacte bedrijfsauto rijdt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer op een dag, waardoor de e-Expert met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) ruime mogelijkheden biedt’.

Laden

De nieuwe Peugeot e-Expert is in Nederland bovendien standaard uitgerust met een 11 kW 3-fase boordlader, waardoor hij bij een (snel)laadstation tot 100 kW kan laden. Zo is de 50 kWh-batterij in 30 minuten tot 80 procent opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat 45 minuten. Het is ook mogelijk om een laadsessie in te plannen. Dat kan via het Connected Navigation scherm in de auto of via de MyPeugeot smartphone-app (afhankelijk van de versie). Met dit systeem is het mogelijk om op ieder moment een laadsessie te starten of uit te stellen en de laadstatus te controleren.

De Peugeot e-Expert is verkrijgbaar vanaf 28.300 euro exclusief BTW/BPM voor de e-Expert Pro Compact 50kWh (230 kilometer actieradius.

Peugeot maakt prijzen e-Expert bekend - Automobielmanagement.nl

Peugeot maakt prijzen e-Expert bekend

Peugeot start medio oktober in Nederland met de levering van de e-Expert. De volledig elektrische bedrijfsauto is hier leverbaar vanaf 28.300 euro exclusief BTW en BPM. Kopers hebben de keuze uit twee batterijpakketten (50kWh & 75kWh) met een actieradius van 230 tot 330 kilometer (WLTP). De e-Expert heeft een trekgewicht van 1.000 kilogram.

De bestelauto is uitgerust met een 136 pk (100 kW) sterke elektrische motor met een maximaal koppel van 260 Nm. Met een maximum laadvermogen van 1.275 kilogram en trekgewicht tot 1.000 kilogram, doet de batterij-elektrische e-Expert wat praktisch gebruiksgemak betreft niet onder voor een reguliere Expert met dieselmotor laat Peugeot weten.

Twee batterijen

Er is keuze uit twee lithium-ion batterijpakketten: 50 kWh en 75 kWh. ‘80 procent van de gebruikers van een compacte bedrijfsauto rijdt gemiddeld niet meer dan 200 kilometer op een dag, waardoor de e-Expert met een actieradius tot 330 kilometer (WLTP) ruime mogelijkheden biedt’.

Laden

De nieuwe Peugeot e-Expert is in Nederland bovendien standaard uitgerust met een 11 kW 3-fase boordlader, waardoor hij bij een (snel)laadstation tot 100 kW kan laden. Zo is de 50 kWh-batterij in 30 minuten tot 80 procent opgeladen. Bij de 75 kWh-batterij duurt dat 45 minuten. Het is ook mogelijk om een laadsessie in te plannen. Dat kan via het Connected Navigation scherm in de auto of via de MyPeugeot smartphone-app (afhankelijk van de versie). Met dit systeem is het mogelijk om op ieder moment een laadsessie te starten of uit te stellen en de laadstatus te controleren.

De Peugeot e-Expert is verkrijgbaar vanaf 28.300 euro exclusief BTW/BPM voor de e-Expert Pro Compact 50kWh (230 kilometer actieradius.