Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over

Van Mossel heeft de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens overgenomen. De overname omvat de dealerschappen van bestelwagens en trucks van Mercedes-Benz en Fuso in de regio Rotterdam, zes vestigingen en bijna 200 medewerkers. De deal moet begin december worden afgerond.

Van Mossel neemt deel mobiliteitsgroep Automotions over

Robert Hogenbirk, directeur Hogenbirk Bedrijfswagens zal als clusterdirecteur verantwoordelijk worden binnen Van Mossel voor de Mercedes-Benz Vans & Trucks. “In 2019 bestond Hogenbirk Bedrijfswagens 25 jaar. Na een periode van op- en uitbouw zijn de verkoopaantallen nieuw en gebruikt ten opzichte van de vroege jaren negentig uiteindelijk bijna vertienvoudigd. Maar we zijn vooral continu gericht gebleven op integraal zakendoen door het verbinden van aftersales en sales. Mijn vader, Hans Hogenbirk gaat genieten van een welverdiend pensioen.”

Voor Hans van Ruiten van ROGAM komt de overname als een logisch vervolg op de eerdere overname door Van Mossel: “Na de voortzetting door Van Mossel vanaf maart 2018 van de ROGAM personenwagenactiviteiten zijn we in gesprek gebleven. Nu is het moment gekomen om ook de vier ROGAM bedrijfswagenvestigingen los te laten”. Ook ROGAM heeft een rijke historie en bestaat dit jaar 65 jaar.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Vanuit de regio Groot-Rotterdam zullen de zes vestigingen en bijna 200 nieuwe collega’s werken aan wat ons drijft: alles onder één dak aanbieden aan onze klant.”

Reacties

[…] is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over op
Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over - Automobielmanagement.nl

Van Mossel neemt ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens over

Van Mossel heeft de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens overgenomen. De overname omvat de dealerschappen van bestelwagens en trucks van Mercedes-Benz en Fuso in de regio Rotterdam, zes vestigingen en bijna 200 medewerkers. De deal moet begin december worden afgerond.

Van Mossel neemt deel mobiliteitsgroep Automotions over

Robert Hogenbirk, directeur Hogenbirk Bedrijfswagens zal als clusterdirecteur verantwoordelijk worden binnen Van Mossel voor de Mercedes-Benz Vans & Trucks. “In 2019 bestond Hogenbirk Bedrijfswagens 25 jaar. Na een periode van op- en uitbouw zijn de verkoopaantallen nieuw en gebruikt ten opzichte van de vroege jaren negentig uiteindelijk bijna vertienvoudigd. Maar we zijn vooral continu gericht gebleven op integraal zakendoen door het verbinden van aftersales en sales. Mijn vader, Hans Hogenbirk gaat genieten van een welverdiend pensioen.”

Voor Hans van Ruiten van ROGAM komt de overname als een logisch vervolg op de eerdere overname door Van Mossel: “Na de voortzetting door Van Mossel vanaf maart 2018 van de ROGAM personenwagenactiviteiten zijn we in gesprek gebleven. Nu is het moment gekomen om ook de vier ROGAM bedrijfswagenvestigingen los te laten”. Ook ROGAM heeft een rijke historie en bestaat dit jaar 65 jaar.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Vanuit de regio Groot-Rotterdam zullen de zes vestigingen en bijna 200 nieuwe collega’s werken aan wat ons drijft: alles onder één dak aanbieden aan onze klant.”

Reacties

[…] is er eentje in een lange rij van overnames door Van Mossel. In oktober voegde het bedrijf nog de bedrijfswagentak van ROGAM en Hogenbirk Bedrijfswagens in de regio Rotterdam toe aan de portfolio en in dezelfde maand deed Van Mossel de grootste […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Van Mossel neemt Autobedrijf Hoeke Nissan over op