Robert Hogenbirk, directeur Hogenbirk Bedrijfswagens zal als clusterdirecteur verantwoordelijk worden binnen Van Mossel voor de Mercedes-Benz Vans & Trucks. “In 2019 bestond Hogenbirk Bedrijfswagens 25 jaar. Na een periode van op- en uitbouw zijn de verkoopaantallen nieuw en gebruikt ten opzichte van de vroege jaren negentig uiteindelijk bijna vertienvoudigd. Maar we zijn vooral continu gericht gebleven op integraal zakendoen door het verbinden van aftersales en sales. Mijn vader, Hans Hogenbirk gaat genieten van een welverdiend pensioen.”

Voor Hans van Ruiten van ROGAM komt de overname als een logisch vervolg op de eerdere overname door Van Mossel: “Na de voortzetting door Van Mossel vanaf maart 2018 van de ROGAM personenwagenactiviteiten zijn we in gesprek gebleven. Nu is het moment gekomen om ook de vier ROGAM bedrijfswagenvestigingen los te laten”. Ook ROGAM heeft een rijke historie en bestaat dit jaar 65 jaar.

Eric Berkhof, Algemeen Directeur Van Mossel Automotive Groep: “Vanuit de regio Groot-Rotterdam zullen de zes vestigingen en bijna 200 nieuwe collega’s werken aan wat ons drijft: alles onder één dak aanbieden aan onze klant.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding