Volledig elektrische Opel Combo-e in najaar 2021 beschikbaar

De nieuwe Opel Combo-e staat vanaf deze herfst bij de dealers. De bestelauto moet vooral in de stad een emissievrij alternatief gaan bieden aan het mkb ‘en andere professionals’, laat Opel Nederland in een verklaring weten.

De Combo-e is leverbaar in twee lengtes: 4,40 meter en 4,75 meter. De auto heeft bovendien een maximaal trekgewicht van 750 kg, volgens Opel toonaangevend in zijn segment. De bestelauto heeft verder een laadvolume en -vermogen van respectievelijk tot 4,4 m3 en 800 kg. De ruimte tussen beide achterste wielkasten is bovendien breed genoeg om plaats te bieden aan een Europallet. Bij de XL-variant kunnen twee Europallets achter elkaar worden gezet volgens Opel.

275 kilometer actieradius

Afhankelijk van het rijprofiel en de omstandigheden biedt de Combo-e met zijn 50 kWh batterijpakket een actieradius van tot 275 km (WLTP). Bij een openbaar snellaadstation is die batterij in 30 minuten voor 80 procent bij te laden.

Nieuwste lid

De nieuwe Combo-e staat deze herfst bij de dealers en is dan naast de Vivaro-e het nieuwste lid van Opels elektrische lichte bedrijfswagenfamilie. Het volgende nieuwe model, de nieuwe Movano-e, volgt eveneens in 2021. Vanaf 2024 biedt Opel ook van iedere personenauto een geëlektrificeerde versie.

Volledig elektrische Opel Combo-e in najaar 2021 beschikbaar - Automobielmanagement.nl

Volledig elektrische Opel Combo-e in najaar 2021 beschikbaar

De nieuwe Opel Combo-e staat vanaf deze herfst bij de dealers. De bestelauto moet vooral in de stad een emissievrij alternatief gaan bieden aan het mkb ‘en andere professionals’, laat Opel Nederland in een verklaring weten.

De Combo-e is leverbaar in twee lengtes: 4,40 meter en 4,75 meter. De auto heeft bovendien een maximaal trekgewicht van 750 kg, volgens Opel toonaangevend in zijn segment. De bestelauto heeft verder een laadvolume en -vermogen van respectievelijk tot 4,4 m3 en 800 kg. De ruimte tussen beide achterste wielkasten is bovendien breed genoeg om plaats te bieden aan een Europallet. Bij de XL-variant kunnen twee Europallets achter elkaar worden gezet volgens Opel.

275 kilometer actieradius

Afhankelijk van het rijprofiel en de omstandigheden biedt de Combo-e met zijn 50 kWh batterijpakket een actieradius van tot 275 km (WLTP). Bij een openbaar snellaadstation is die batterij in 30 minuten voor 80 procent bij te laden.

Nieuwste lid

De nieuwe Combo-e staat deze herfst bij de dealers en is dan naast de Vivaro-e het nieuwste lid van Opels elektrische lichte bedrijfswagenfamilie. Het volgende nieuwe model, de nieuwe Movano-e, volgt eveneens in 2021. Vanaf 2024 biedt Opel ook van iedere personenauto een geëlektrificeerde versie.