Maxus introduceert 3,5 ton elektrische bestelauto

Elektrisch bedrijfsautomerk Maxus komt in juni met de eDeliver 9, een elektrische bestelauto in het grotere segment van 3,5 ton. De eDeliver9 geldt als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte eDeliver 3. Maxus belooft in de stad een actieradius van maximaal 350 kilometer.

Kopers van een eDeliver 9 kunnen kiezen uit twee lengte- en twee hoogtevarianten, met laadvolumes van 9,7 tot 12,95 m3 en laadvermogens van 830 tot 1.350 kg. De elektrische bestelauto kan aanhangers tot 1.500 kg (geremd) trekken. Na de zomer van 2021 volgen naast deze gesloten bestelwagenvariant ook nog de chassiscabine, dubbelcabine en begin 2022 een personenversie.

Vier accuvarianten

Maxus biedt voor de eDeliver 9 keuze uit vier accuvarianten: 52, 65, 72 en 89 kWh. Met de grootste accu van 89 kWh bedraagt de actieradius 296 km. De 72 kWh versie is goed voor 236 km en met de 52 kWh accu zijn dat nog steeds 186 reële kilometers. ‘Ga je er alleen mee in de stad rijden, dan heeft de eDeliver 9 een actieradius van 237 tot zelfs ruim 350 km,; laat Maxus weten.

Laden

Alle Maxus bestelwagens zijn altijd voorzien van zowel AC- als DC-laders. De Maxus eDeliver 9 is voorzien van een on-board 3-fase AC-lader, waarmee 11 kWh kan worden geladen. Snelladen (DC) kan met 52 kW/h tot ruim 80 kW/h bij de grootste accu. Alle accu’s zijn daarmee in ongeveer drie kwartier voor circa 80 procent op te laden. Meer informatie over afmetingen, specifieke uitvoeringen en prijzen volgen later deze maand.

Lees ook:
Verkoop elektrische bestelauto’s in februari gestegen met 180 procent
Alcomotive brengt Maxus op Nederlandse markt

Maxus introduceert 3,5 ton elektrische bestelauto - Automobielmanagement.nl

Maxus introduceert 3,5 ton elektrische bestelauto

Elektrisch bedrijfsautomerk Maxus komt in juni met de eDeliver 9, een elektrische bestelauto in het grotere segment van 3,5 ton. De eDeliver9 geldt als aanvulling op de recent geïntroduceerde compacte eDeliver 3. Maxus belooft in de stad een actieradius van maximaal 350 kilometer.

Kopers van een eDeliver 9 kunnen kiezen uit twee lengte- en twee hoogtevarianten, met laadvolumes van 9,7 tot 12,95 m3 en laadvermogens van 830 tot 1.350 kg. De elektrische bestelauto kan aanhangers tot 1.500 kg (geremd) trekken. Na de zomer van 2021 volgen naast deze gesloten bestelwagenvariant ook nog de chassiscabine, dubbelcabine en begin 2022 een personenversie.

Vier accuvarianten

Maxus biedt voor de eDeliver 9 keuze uit vier accuvarianten: 52, 65, 72 en 89 kWh. Met de grootste accu van 89 kWh bedraagt de actieradius 296 km. De 72 kWh versie is goed voor 236 km en met de 52 kWh accu zijn dat nog steeds 186 reële kilometers. ‘Ga je er alleen mee in de stad rijden, dan heeft de eDeliver 9 een actieradius van 237 tot zelfs ruim 350 km,; laat Maxus weten.

Laden

Alle Maxus bestelwagens zijn altijd voorzien van zowel AC- als DC-laders. De Maxus eDeliver 9 is voorzien van een on-board 3-fase AC-lader, waarmee 11 kWh kan worden geladen. Snelladen (DC) kan met 52 kW/h tot ruim 80 kW/h bij de grootste accu. Alle accu’s zijn daarmee in ongeveer drie kwartier voor circa 80 procent op te laden. Meer informatie over afmetingen, specifieke uitvoeringen en prijzen volgen later deze maand.

Lees ook:
Verkoop elektrische bestelauto’s in februari gestegen met 180 procent
Alcomotive brengt Maxus op Nederlandse markt