Nieuwe Renault Trafic leverbaar

De nieuwe Renault Trafic is nu leverbaar. Van de klassieker, die sinds 1980 op de markt is, zijn inmiddels wereldwijd 2,2 miljoen exemplaren verkocht. De nieuwe versie is vooral veiliger en alle motoren voldoen aan de Euro 6d-Full norm.

De nieuwe Trafic is onder meer voorzien van tien nieuwe rijhulpsystemen. Hiertoe behoren een adaptieve cruise control, cruise control/snelheidsbegrenzer met remfunctie, automatisch grootlicht, een rijstrookwaarschuwing en een dodehoekwaarschuwing. Dat geldt ook voor een actief remhulpsysteem, verkeersbordenherkenning met waarschuwing voor overschrijding van de maximumsnelheid, een waarschuwing bij instabiel traject, een achteruitrijcamera en parkeerhulpsystemen voor, achter en opzij.

110 tot 170 pk

Het motorgamma omvat vier Blue dCi-dieselmotoren met vermogens van 110 tot 170 pk. Deze 2,0-litermotor levert, naargelang de versie, 5 tot 10 pk meer vermogen dan voorheen. Ook het koppel is toegenomen. Alle motoren voldoen aan de Euro 6d-Full norm, zijn uitgerust met stop/start en zijn standaard gekoppeld aan een handbak. De versies met 150 en 170 pk zijn naar wens verkrijgbaar met een EDC-automaat met dubbele koppeling.

Als bestelwagen is de Trafic verkrijgbaar in twee lengte- en twee hoogtevarianten, met een laadvermogen van 5,8 tot 8,9 m3. Prijzen beginnen bij 22.180 euro (excl. BTW en BPM).

Lees ook:
Verkoop bestelauto’s 13,3 procent omhoog

Nieuwe Renault Trafic leverbaar - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Renault Trafic leverbaar

De nieuwe Renault Trafic is nu leverbaar. Van de klassieker, die sinds 1980 op de markt is, zijn inmiddels wereldwijd 2,2 miljoen exemplaren verkocht. De nieuwe versie is vooral veiliger en alle motoren voldoen aan de Euro 6d-Full norm.

De nieuwe Trafic is onder meer voorzien van tien nieuwe rijhulpsystemen. Hiertoe behoren een adaptieve cruise control, cruise control/snelheidsbegrenzer met remfunctie, automatisch grootlicht, een rijstrookwaarschuwing en een dodehoekwaarschuwing. Dat geldt ook voor een actief remhulpsysteem, verkeersbordenherkenning met waarschuwing voor overschrijding van de maximumsnelheid, een waarschuwing bij instabiel traject, een achteruitrijcamera en parkeerhulpsystemen voor, achter en opzij.

110 tot 170 pk

Het motorgamma omvat vier Blue dCi-dieselmotoren met vermogens van 110 tot 170 pk. Deze 2,0-litermotor levert, naargelang de versie, 5 tot 10 pk meer vermogen dan voorheen. Ook het koppel is toegenomen. Alle motoren voldoen aan de Euro 6d-Full norm, zijn uitgerust met stop/start en zijn standaard gekoppeld aan een handbak. De versies met 150 en 170 pk zijn naar wens verkrijgbaar met een EDC-automaat met dubbele koppeling.

Als bestelwagen is de Trafic verkrijgbaar in twee lengte- en twee hoogtevarianten, met een laadvermogen van 5,8 tot 8,9 m3. Prijzen beginnen bij 22.180 euro (excl. BTW en BPM).

Lees ook:
Verkoop bestelauto’s 13,3 procent omhoog