Opel Rocks-e KARGO kost ruim zeven mille

Opel start met de verkoop van de nieuwe Rocks-e KARGO. Het betreft de bedrijfswagenvariant van de onlangs aangekondigde, elektrische Rocks-e die is gebaseerd op de Citroën Ami. De auto is leverbaar voor iets meer dan zeven mille.

Bij de Rocks-e KARGO heeft de passagiersstoel plaatsgemaakt voor een laadruimte met een inhoud van zo’n 260 liter. Er is ruimte voor objecten van maximaal 1,20 meter lang. In totaal biedt de stadsauto zo’n 260 liter laadruimte en een laadvermogen van 140 kg.

75 kilometer

De elektromotor levert een continuvermogen van 6 kW (8 pk) en een piekvermogen van 9 kW (12 pk) tijdens accelereren. De 5,5 kWh-batterij is in circa 4 uur volledig op te laden via een 220V huishoudelijk stopcontact (1,8 kW laadsnelheid). Een volle batterij biedt een actieradius tot 75 kilometer (WLTP), aldus Opel.

16 jaar

De Rocks-e heeft een topsnelheid van 45 km/u en voldoet daarmee aan de EU-regelgeving voor lichte vierwielers. Het autootje is te berijden door iedereen vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs of rijbewijs B.

Ruim 7 mille

De nieuwe Rocks-e KARGO is leverbaar vanaf 7.399 euro (exclusief BTW). Hij is ook beschikbaar op basis van operational lease met een maandtarief vanaf 169 euro (via Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar).

Lees ook:
Winkelketen verkoopt Citroën Ami in België

Opel Rocks-e KARGO kost ruim zeven mille - Automobielmanagement.nl

Opel Rocks-e KARGO kost ruim zeven mille

Opel start met de verkoop van de nieuwe Rocks-e KARGO. Het betreft de bedrijfswagenvariant van de onlangs aangekondigde, elektrische Rocks-e die is gebaseerd op de Citroën Ami. De auto is leverbaar voor iets meer dan zeven mille.

Bij de Rocks-e KARGO heeft de passagiersstoel plaatsgemaakt voor een laadruimte met een inhoud van zo’n 260 liter. Er is ruimte voor objecten van maximaal 1,20 meter lang. In totaal biedt de stadsauto zo’n 260 liter laadruimte en een laadvermogen van 140 kg.

75 kilometer

De elektromotor levert een continuvermogen van 6 kW (8 pk) en een piekvermogen van 9 kW (12 pk) tijdens accelereren. De 5,5 kWh-batterij is in circa 4 uur volledig op te laden via een 220V huishoudelijk stopcontact (1,8 kW laadsnelheid). Een volle batterij biedt een actieradius tot 75 kilometer (WLTP), aldus Opel.

16 jaar

De Rocks-e heeft een topsnelheid van 45 km/u en voldoet daarmee aan de EU-regelgeving voor lichte vierwielers. Het autootje is te berijden door iedereen vanaf 16 jaar met een AM rijbewijs of rijbewijs B.

Ruim 7 mille

De nieuwe Rocks-e KARGO is leverbaar vanaf 7.399 euro (exclusief BTW). Hij is ook beschikbaar op basis van operational lease met een maandtarief vanaf 169 euro (via Free2Move Lease, op basis van 60 maanden en 5.000 km per jaar).

Lees ook:
Winkelketen verkoopt Citroën Ami in België