AM Bestelauto Expo op woensdag 24 november gaat door!

Op woensdag 24 november staat de Bestelauto Expo 2021 op het programma in Expo Haarlemmermeer. De nieuwe COVID-19 maatregelen die afgelopen vrijdag zijn genomen, hebben gelukkig slechts beperkte gevolgen voor dit event. Wij kunnen u met ons COVID-19-protocol veilig en verantwoord ontvangen van 10.00 tot 18.00 uur.

Zowel op het infoplein als in de congresruimte zullen wij uiteraard alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om er een geslaagde en veilige dag van te maken.

Coronatoegangsbewijs

Om de Bestelauto Expo te betreden is een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-App) verplicht, waaruit blijkt dat u ofwel volledig bent gevaccineerd, een geldig bewijs van herstel heeft of een negatief resultaat heeft van een coronavirus-test die minder dan 24 uur voor binnenkomst is genomen. U zult daarbij ook uw identiteitsbewijs moeten tonen.

Check hier alle info over de Bestelauto Expo!

AM Bestelauto Expo op woensdag 24 november gaat door! - Automobielmanagement.nl

AM Bestelauto Expo op woensdag 24 november gaat door!

Op woensdag 24 november staat de Bestelauto Expo 2021 op het programma in Expo Haarlemmermeer. De nieuwe COVID-19 maatregelen die afgelopen vrijdag zijn genomen, hebben gelukkig slechts beperkte gevolgen voor dit event. Wij kunnen u met ons COVID-19-protocol veilig en verantwoord ontvangen van 10.00 tot 18.00 uur.

Zowel op het infoplein als in de congresruimte zullen wij uiteraard alle nodige voorzorgsmaatregelen nemen om er een geslaagde en veilige dag van te maken.

Coronatoegangsbewijs

Om de Bestelauto Expo te betreden is een coronatoegangsbewijs (QR-code in de CoronaCheck-App) verplicht, waaruit blijkt dat u ofwel volledig bent gevaccineerd, een geldig bewijs van herstel heeft of een negatief resultaat heeft van een coronavirus-test die minder dan 24 uur voor binnenkomst is genomen. U zult daarbij ook uw identiteitsbewijs moeten tonen.

Check hier alle info over de Bestelauto Expo!