Ford claimt grootste bereik en laagste vanafprijs voor nieuwe E-Transit

De nieuwe Ford E-Transit heeft een range van 317 kilometer en is verkrijgbaar vanaf 48.6752 euro. Ford biedt hiermee naar eigen zeggen een elektrische bestelauto met het grootste bereik en de laagste vanafprijs in zijn segment. De E-Transit is in het voorjaar van 2022 leverbaar.

‘Met zijn bereik van 317 kilometer komt hij op een volle accu tot wel twee keer verder dan zijn concurrenten,’ aldus Ford Nederland. De prijzen beginnen bij 48.6752 euro voor een chassis cabine en 49.0502 euro voor een gesloten bestelauto. De E-Transit kan in 34 minuten van vijftien naar tachtig procent laden met een 115 kW DC-snellader. De accu met een normale 3-fase laadpaal of Wallbox volledig opladen met de 11 kW-on board lader duurt circa 7,2 uur.

Voorjaar 2022

De elektrische Transit is verkrijgbaar als bestelauto, bestelauto dubbele cabine en chassis enkele cabine, in diverse lengte- of hoogtevarianten. Afhankelijk van de gekozen uitvoering varieert het maximaal toelaatbaar gewicht van 3,5 tot 4,25 ton en is het laadvermogen maximaal 1.616kg (bestelauto) of 1.967kg (chassis cabine). De elektromotor is leverbaar in twee versies 135kW (184pk) of 198kW (269pk) en heeft een maximumkoppel van 430 Nm. De Ford E-Transit wordt in het voorjaar van 2022 bij de Nederlandse Transit Centrum dealers verwacht.

De overstap naar elektrische bestelauto’s en de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt, staat centraal tijdens de Bestelauto Expo op woensdag 24 november in Expo Haarlemmermeer. Ga voor meer informatie over het programma en voor aanmelding naar de website van het event.  

Lees ook:
Ford: uitval van bedrijfsauto’s kan met 60 procent worden teruggebracht

Ford claimt grootste bereik en laagste vanafprijs voor nieuwe E-Transit - Automobielmanagement.nl

Ford claimt grootste bereik en laagste vanafprijs voor nieuwe E-Transit

De nieuwe Ford E-Transit heeft een range van 317 kilometer en is verkrijgbaar vanaf 48.6752 euro. Ford biedt hiermee naar eigen zeggen een elektrische bestelauto met het grootste bereik en de laagste vanafprijs in zijn segment. De E-Transit is in het voorjaar van 2022 leverbaar.

‘Met zijn bereik van 317 kilometer komt hij op een volle accu tot wel twee keer verder dan zijn concurrenten,’ aldus Ford Nederland. De prijzen beginnen bij 48.6752 euro voor een chassis cabine en 49.0502 euro voor een gesloten bestelauto. De E-Transit kan in 34 minuten van vijftien naar tachtig procent laden met een 115 kW DC-snellader. De accu met een normale 3-fase laadpaal of Wallbox volledig opladen met de 11 kW-on board lader duurt circa 7,2 uur.

Voorjaar 2022

De elektrische Transit is verkrijgbaar als bestelauto, bestelauto dubbele cabine en chassis enkele cabine, in diverse lengte- of hoogtevarianten. Afhankelijk van de gekozen uitvoering varieert het maximaal toelaatbaar gewicht van 3,5 tot 4,25 ton en is het laadvermogen maximaal 1.616kg (bestelauto) of 1.967kg (chassis cabine). De elektromotor is leverbaar in twee versies 135kW (184pk) of 198kW (269pk) en heeft een maximumkoppel van 430 Nm. De Ford E-Transit wordt in het voorjaar van 2022 bij de Nederlandse Transit Centrum dealers verwacht.

De overstap naar elektrische bestelauto’s en de kansen en uitdagingen die dit met zich meebrengt, staat centraal tijdens de Bestelauto Expo op woensdag 24 november in Expo Haarlemmermeer. Ga voor meer informatie over het programma en voor aanmelding naar de website van het event.  

Lees ook:
Ford: uitval van bedrijfsauto’s kan met 60 procent worden teruggebracht