Deze nieuwe bestelauto’s vind je op de Bestelauto Expo

Op woensdag 24 november is het eindelijk zover en gaan de deuren van de Bestelauto Expo open! Er is een uitgebreid congresprogramma én je kan op het infoplein kennismaken met deze nieuwe bestelauto’s van onder meer Mercedes-Benz, BYD en LEVC.

Mercedes-Benz Nederland is aanwezig met de nieuwe Citan, een auto die leverbaar is als gesloten bestelauto en als Tourer voor het personenvervoer. De elektrische versie van de Citan wordt medio 2022 verwacht. De actieradius volgens WLTP van de eCitan bedraagt 285 kilometer.

BYD T3

Leasemaatschappij Alphabet toont de BYD T3: een elektrische besteller die nu nog niet in Nederland leverbaar is maar al wel in Noorwegen. De verwachting is echter dat de uitrol van BYD in de rest van Europa niet lang op zich laat wachten. De T3 valt op het eerste gezicht in hetzelfde segment als de Citan. Over technische details is nog niet veel bekend. De auto wordt geleverd met een 70kW sterke elektromotor en heeft naar eigen zeggen een bereik tot 300 kilometer.

LEVC VN5

Leverancier van bedrijfswageninrichting en werkplaatssystemen bott toont bezoekers van de Bestelauto Expo hun versie van de LEVC VN5. Deze elektrische ‘Londonse taxi’ is binnenkort leverbaar op de Nederlandse markt. De 1-tons VN5 is geen vol-elektrische besteller, de auto maakt gebruik van een 1,5-liter driecilinder benzinemotor van Volvo die als range extender fungeert.

Stadslogistiek

Bedrijfswageninrichter Sortimo is present met een elektrisch voertuig van logistiek dienstverlener MAAT. Het bedrijf maakt onder meer voor de stadslogistiek gebruik van 100 procent elektrische bedrijfswagens. Sortimo toont de in- en ombouwmogelijkheden voor deze kleine, slimme voertuigen.

Kijk voor meer info en registratie op de website van de Bestelauto Expo!

Deze nieuwe bestelauto’s vind je op de Bestelauto Expo - Automobielmanagement.nl

Deze nieuwe bestelauto’s vind je op de Bestelauto Expo

Op woensdag 24 november is het eindelijk zover en gaan de deuren van de Bestelauto Expo open! Er is een uitgebreid congresprogramma én je kan op het infoplein kennismaken met deze nieuwe bestelauto’s van onder meer Mercedes-Benz, BYD en LEVC.

Mercedes-Benz Nederland is aanwezig met de nieuwe Citan, een auto die leverbaar is als gesloten bestelauto en als Tourer voor het personenvervoer. De elektrische versie van de Citan wordt medio 2022 verwacht. De actieradius volgens WLTP van de eCitan bedraagt 285 kilometer.

BYD T3

Leasemaatschappij Alphabet toont de BYD T3: een elektrische besteller die nu nog niet in Nederland leverbaar is maar al wel in Noorwegen. De verwachting is echter dat de uitrol van BYD in de rest van Europa niet lang op zich laat wachten. De T3 valt op het eerste gezicht in hetzelfde segment als de Citan. Over technische details is nog niet veel bekend. De auto wordt geleverd met een 70kW sterke elektromotor en heeft naar eigen zeggen een bereik tot 300 kilometer.

LEVC VN5

Leverancier van bedrijfswageninrichting en werkplaatssystemen bott toont bezoekers van de Bestelauto Expo hun versie van de LEVC VN5. Deze elektrische ‘Londonse taxi’ is binnenkort leverbaar op de Nederlandse markt. De 1-tons VN5 is geen vol-elektrische besteller, de auto maakt gebruik van een 1,5-liter driecilinder benzinemotor van Volvo die als range extender fungeert.

Stadslogistiek

Bedrijfswageninrichter Sortimo is present met een elektrisch voertuig van logistiek dienstverlener MAAT. Het bedrijf maakt onder meer voor de stadslogistiek gebruik van 100 procent elektrische bedrijfswagens. Sortimo toont de in- en ombouwmogelijkheden voor deze kleine, slimme voertuigen.

Kijk voor meer info en registratie op de website van de Bestelauto Expo!