Met Certified Click belooft Mercedes-Benz een oplossing voor ondernemers die snel een bestelauto nodig hebben. Betalen gaat direct via iDEAL, binnen 48 uur wordt de auto afgeleverd, inclusief een volle tank brandstof, tien dagen omruilgarantie en tot 24 maanden garantie. Financiering plus het toevoegen van reparatie- en onderhoudscontracten zijn binnenkort eveneens mogelijk.

Snelheid

In eerste instantie starten Smeets Autogroep en Louwman met Certified Click. Op de website van Smeets staan inmiddels zo’n 50 bestelauto’s te koop. “Wij introduceren een service voor ondernemers die helemaal in deze tijd past,” licht Roger van den Boom van Smeets toe. “Snel schakelen betekent snelle besluitvorming, en met Certified Click hebben ondernemers die snelheid helemaal zelf in de hand.”

Lees ook:
Mercedes-Benz Vans: ‘Rol van de dealer is cruciaal in transitie naar elektrisch’