Carrière moves/switches

Topman Ford weg wegens ontoelaatbaar gedrag

Ford heeft Raj Nair, president van de Noord-Amerikaanse activiteiten die het meeste geld in het laatje brengen, onmiddellijk de laan uitgestuurd wegens ontoelaatbaar gedrag.

Sjef ten Berge verbindt zich aan Heiwegen Consultancy

Sjef ten Berge en Heiwegen Consultancy zijn een samenwerking overeengekomen per 1 februari 2018. Als 'associate partner' zal Sjef ten Berge zich richten op de automotive sectoren retail, wholesale en marketing.

Wolfgang Porsche in Hall of Fame AutoBest

Tijdens de prijsuitreiking van de Europese AutoBest awards in de historische Karl Böhm Saal in Salzburg trad Dr. Wolfgang Porsche toe tot de Hall of Fame van de grootste Europese autoverkiezing. AM-medewerker Rob van Ginneken was er bij.

Michelin regelt tijdig opvolging CEO

Michelin heeft bevestigd dat Jean-Dominique Senard in mei volgend jaar af zal treden als CEO. Senard heeft dan zeven jaar de topfunctie bij de Franse bandenfabrikant bekleed.

Duitse 'kroonprins' Renault vervangen door een Franse

Stefan Müller, de Duitse directeur 'performance' bij Renault en vermeend kroonprins om topman Carlos Ghosn op te volgen, vertrekt bij het Franse autobedrijf.

VW benoemt Oostenrijkse Marianne Heiß in toezichtsraad

Volkswagen Groep wil de Oostenrijkse Marianne Heiß (45) benoemen tot lid van de Raad van Toezicht.

Alfa Romeo schuift merk-chef Reid Bigland aan de kant

De merk-chef van Alfa Romeo heeft een andere baan. Het stuur van de Italiaanse autofabrikant was in handen van de Amerikaan Reid Bigland, maar hij blijkt niet echt een wereldmanager te zijn.

Versnellingsagenda voor het techniekonderwijs

De techniekbranches en het ministerie van Onderwijs gaan een Versnellingsagenda voor het techniekonderwijs opstellen. Dit is de uitkomst van een overleg op 1 februari tussen de voorzitters van de techniekbranches en de ministers Van Engelshoven en Slob van het ministerie van OCW.

Carconfigurator voor Bestelauto's

Met deze professionele tool kunt u verschillende modellen op een handige en duidelijke manier vergelijken.

 

Carconfigurator voor Zakenauto's

Met deze professionele tool kunt u verschillende modellen op een handige en duidelijke manier vergelijken.