Carrière moves/switches

Ex-Opel baas Neumann in EV start-up

Karl-Thomas Neumann, die kort na de overname door PSA opstapte als baas van Opel, is in dienst getreden van de Amerikaanse start-up voor elektrische auto’s Evelozcity. Neumann wordt bij het bedrijfje dat geen functie-titels kent belast met de ‘mobiliteit, inclusief connected car ervaring en mobiliteitsconcepten.’

Business Lease Nederland benoemt algemeen directeur en commercieel directeur

Mas van Steenis en Joost Dekkers zijn door Business Lease Nederland aangesteld als respectievelijk algemeen directeur en commercieel directeur a.i..

Ook bij Renault-groep wisselingen aan de top

Wisselingen aan de top zijn kennelijk een seizoenverschijnsel want nu heeft ook Renault enkele veranderingen in de hoogste managementlagen aangekondigd.

Maarten Janssen is nieuwe directeur Seat Nederland

Maarten Janssen is de nieuwe directeur van Seat Nederland van private importeur Pon.

CBS: 'Meisjes gaan vaker voor techniekvakken'

Meisjes kiezen steeds vaker voor een technische richting op school, heeft het CBS berekend. Vooral op de havo en het vwo is dit percentage de afgelopen tien jaar gestegen.

Barry Davelaar is nieuwe manager corporate sales bij KwikFit

Barry Davelaar (48) per direct start als manager corporate sales voor KwikFit Zakelijk. In deze functie zal hij ‘een belangrijke bijdrage leveren’ aan de verdere ontwikkeling van deze tak, zo meldt de bandenfitter.

Frank Ruygrok is nieuwe branchemanager Bovag Schadeherstelbedrijven

Na ruim vijf jaar keert Frank Ruygrok (42) terug bij Bovag. Per 1 april is hij de nieuwe branchemanager voor de afdeling Schadeherstelbedrijven en daarmee de opvolger van Frans Kragten, die binnenkort met pensioen gaat.

Nieuwe CEO Ford vangt veel minder dan de oude

Jim Hackett is vorig jaar bijna zeven maanden CEO van Ford geweest en gaf de vijf maanden daarvoor leiding aan de activiteiten rond autonoom rijden. Dat heeft hem over heel 2017 in totaal 16,7 miljoen dollar opgeleverd.

PRODUCT VAN DE MAAND

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1783)...

Jaco Bijlsma, hoofdredacteur Autovisie over de International Amsterdam Motor Show 2018

Jaco Bijlsma, hoofdredacteur Autovisie over de International Amsterdam Motor Show 2018

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN