Carrière moves/switches

Tekort aan technici is een acute bedreiging voor de groei

De werkgevers in de techniek maken zich grote zorgen over het tekort aan goed opgeleide technici. Het toenemende gebrek aan timmerlieden, metselaars, installatiemonteurs, programmeurs en andere technische vakmensen vormt een bedreiging voor de groei van bouw en technologische industrie. De Industriecoalitie, waarin Metaalunie, FME, Uneto-VNI en Bouwend Nederland samenwerken, vindt dat innovatie in het techniekonderwijs dringend nodig is.

Daan van Leeuwen is nieuwe directeur Finnik

Met ingang van 1 februari 2018 is Daan van Leeuwen de nieuwe directeur van Finnik. Van Leeuwen wordt verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering en volgt hiermee Thomas Edens op.

PSA-topman Tavares gaat autokoepel ACEA leiden

Carlos Tavares, topman van PSA, is volgend jaar voorzitter van de European Automobile Manufacturers’ Association ACEA.

Bankier Paul van Vuuren is nieuwe directeur VDL Nedcar

Paul van Vuuren (59) is voorgedragen als de nieuwe directeur van VDL Nedcar in Born. Nadat de ondernemingsraad van VDL Nedcar een positief advies heeft uitgebracht, gaat hij Carel Bouckaert (59) opvolgen. Carel Bouckaert is op eigen verzoek vervangen.

Daan Koppert nieuwe manager bedrijfswagens Ford NL

Lars Huisken, onlangs nog in AM opgevoerd als Spraakmaker van de Maand, is met stille trom van het Ford-toneel verdwenen; Daan Koppert neemt diens positie als manager bedrijfswagens bij Ford Nederland in. Hij neemt veel ervaring mee van andere merken.

Chris Collet is nieuwe directeur bij BMW Financial Services

BMW Group Financial Services stelt per 1 december 2017 Chris Collet aan als nieuw lid van het directieteam in de functie van sales & marketing directeur. Collet vervangt hiermee de vorige sales directeur (CSO) Hans van Diest.

Directeur Bouckaert van Nedcar vertrekt op eigen verzoek na amper een jaar

Algemeen directeur Carel Bouckaert van autofabriek VDL Nedcar in Born legt zijn taken neer. Hij heeft de leiding van VDL gevraagd hem een andere functie binnen het bedrijf te geven.

Leo Kusters is nieuwe directeur AutomotiveNL

Per 1 januari 2018 zal Leo Kusters (56) aantreden als nieuwe directeur van AutomotiveNL. Hij volgt Benno Hüsken op bij de clusterorganisatie van de Nederlandse automotive industrie en mobiliteitssector.

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

PRODUCT VAN DE MAAND

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1772)...

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

Autocoureur Jan Lammers in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN