Carrière moves/switches

Jasper Steffens is nieuwe partner Crossroads Executive Solutions

Per 1 augustus is Jasper Steffens (52) als 3e partner toegetreden tot Crossroads Executive Solutions uit Leusden. Steffens zal zich primair focussen op headhunting en advies in het topsegment in de sectoren automotive & smart mobility (zowel publiek als privaat), online, (big) data en de maakindustrie.

Nederlander Van Aalten is nieuwe verkoopdirecteur Bentley

Bentley heeft de Nederlander Marco van Aalten per 1 augustus benoemd tot directeur verkoop Europa. Hij volgt Philipp Noack op die een andere internationale functie gaat vervullen bij het zustermerk Audi.

Claire Scott is nieuwe COO NewMotion

NewMotion, Europa’s grootste aanbieder van slimme laadoplossingen voor elektrische voertuigen, heeft Claire Scott per 1 mei benoemd tot chief operations officer. Scott (39) wordt onder andere verantwoordelijk voor de verdere uitrol van het netwerk in alle markten.

Stefanie Wurst is nieuwe managing director BMW NL

Stefanie Wurst is benoemd tot managing director BMW Group Nederland. Ze begint per 1 september 2018 in haar nieuwe functie.

Mitsubishi haalt design-goeroe Dambrosio binnen

Mitsubishi Motors heeft de beroemde auto-ontwerper Alessandro Dambrosio weg weten te kapen bij Audi. Dambrosio heeft toen hij nog bij Fiat Groep werkte onder meer aan de wieg gestaan van de Alfa Romeo 159 en Giulietta maar werkte ook aan concept-cars als de Lancia Granturismo, de Alfa Romeo Kamal en de Maserati MC.

Wendelin Wiedeking keert terug bij Porsche

Porsche heeft haar voormalige topman Wendelin Wiedeking teruggehaald. Wiedeking is lid geworden van het curatorium van de Ferry-Porsche Stichting die door het autobedrijf is opgericht ter gelegenheid van het 70-jarig bestaan. De stichting heeft de beschikking over 20 miljoen euro om te besteden aan sociale en andere goede doelen.

Wijzigingen in de DAF Trucks board of management

DAF president-directeur Preston Feight is benoemd tot PACCAR executive vice president. Harry Wolters, DAF European sales director, is benoemd tot president-directeur DAF Trucks en PACCAR vice president.

Europa-directeur Altavilla van FCA opgestapt

De Europese directeur van Fiat Chrysler Automobiles Alfredo Altavilla is opgestapt. Hij voelt zich gepasseerd voor de topbaan nu Jeep-baas Mike Manley na de ziekte van Sergio Marchionne is gepromoveerd tot CEO.

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1792)...

Frits Kroymans in Carros magazine over Enzo Ferrari

Frits Kroymans in Carros magazine over Enzo Ferrari

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN