Carrière moves/switches

Guillaume Dirrig is nieuwe marketing directeur Benelux bij Nissan

Nissan Benelux heeft Guillaume Dirrig benoemd tot marketing director Benelux. Dirrig volgt per direct Niels van der Burg op die onlangs werd benoemd tot CPO regional operation leader Europe op het Nissan hoofdkantoor in Yokohama.

Miel Horsten is nieuwe regionaal directeur ALD Benelux

Per 1 januari 2019 benoemt ALD Automotive Miel Horsten als regionaal directeur voor de Benelux regio. Deze nieuwe rol combineert hij met zijn huidige functie als algemeen directeur ALD Automotive België.

Bram Schot blijft CEO van Audi

De Nederlander Bram Schot (57), die deze zomer tijdelijk CEO van Audi werd ter vervanging van de gearresteerde Rupert Stadler, houdt die post vermoedelijk voorlopig wel.

Ook Mitsubishi ontslaat Ghosn

Mitsubishi heeft Carlos Ghosn ontslagen als bestuursvoorzitter ofwel chairman. Dat heeft de Japanse autobouwer, die voor 34 procent eigendom is van Nissan, maandag besloten.

Nissan ontslaat Carlos Ghosn

De Raad van Bestuur van Nissan is vandaag, donderdag, bijeen gekomen in Yokohama om het ontslag van Carlos Ghosn als president/voorzitter te bevestigen. Verwacht wordt dat Hiroto Saikawa, die Ghosn vorig jaar al als CEO opvolgde, nu ook tijdelijk bestuursvoorzitter wordt.

Belgische PR-directeur Opel met pensioen

De Belgische directeur communicatie bij Opel Johan Willems gaat op 58-jarige leeftijd met pensioen. Willems werkte al sinds 1992 bij Opel waar hij begon bij de PR-afdeling van de toenmalige fabriek in Antwerpen.

Leomont Wouda is nieuwe directeur bij Traxall International

Traxall International heeft Leomont Wouda aangesteld als international business development director en als managing director voor TraXall Belgium.

GM wil vooral jonge 'tech-savvy' werknemers

General Motor heeft 18.000 werknemers die twaalf jaar of langer bij het bedrijf werken een vrijwillige ontslagregeling met vertrekpremie aangeboden.

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1796)...

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

Bas Jansen, eigenaar Carrosseriebouw Jansen te Wesepe in Carros magazine

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN