Carrière moves/switches

Christelle Reale is nieuwe country operations director Renault Nederland

Christelle Reale (1977) start per 1 juli 2018 in de functie van country operations director van Renault Nederland.

Hedde Rijkes is nieuwe directeur ARN Auto Recycling

Hedde Rijkes is gisteren gestart als directeur ARN Auto Recycling. Samen met de aangesloten autodemontagebedrijven, shredderbedrijven en recyclingbedrijven zal hij invulling geven aan 'doelmatige en duurzame autorecycling'.

Financiële baas Opel nu CFO bij PSA

Philippe de Rovira (45), tot nu toe chief financial officer bij Opel/Vauxhall, gaat die rol nu vervullen bij het ‘nieuwe’ moederbedrijf PSA.

Stadler ook weg als commissaris VW Groep

Audi-directeur Rupert Stadler is vanwege zijn arrestatie eerder deze week niet alleen tijdelijk geschorst als CEO van Audi maar ook als lid van de Raad van Toezicht van de Volkswagen Groep.

Nederlander Bram Schot nu baas van Audi

De Nederlander Bram Schot (56) wordt tijdelijk topman van Audi.

Chinees aan top bij Lotus

Geely heeft haar chief technical officer Feng Qingfeng benoemd tot CEO van het Britse dochterbedrijf Lotus. Zijn benoeming als opvolger van Jean-Marc Gales gaat met onmiddellijke ingang in, heeft Geely laten weten. Gales verlaat Lotus om persoonlijke redenen maar zal zijn opvolger wel strategische adviezen blijven geven.

Paul Wessels is nieuwe directeur AutoTrack

De Persgroep Online Services stelt Paul Wessels aan als nieuwe directeur voor AutoTrack. Wessels (55) is voormalig managing director bij Mobility Mixx, onderdeel van LeasePlan en was daarvoor tot 2009 ruim 9 jaar verantwoordelijk voor de opstart, uitbouw en dagelijkse leiding van AutoTrader in Nederland.

Christa Grootveld is nieuwe branchemanager Bovag-afdeling Fietsbedrijven

Christa Grootveld start binnenkort als nieuwe branchemanager BOVAG-afdeling Fietsbedrijven. Christa combineerde tot voor kort de afdeling Gemotoriseerde Tweewielers (GT) en de afdeling Rijscholen binnen de brancheorganisatie.

PRODUCT VAN DE MAAND

AM 2 maanden gratis proberen?

     Afbeelding abo
groen

Van onze Partners meer (0)...

Quote van de dag meer (1788)...

Voormalig Lancia-ontwerper Michael Robinson in Autovisie

Voormalig Lancia-ontwerper Michael Robinson in Autovisie

GRATIS proefnummer

Wilt u Automobiel Management nu éénmalig GRATIS proberen? Dat kan! Klik op onderstaande link en vraag nu een proefnummer aan.

 

PROEFNUMMER AANVRAGEN