In zijn vorige functie is Michael Huinink binnen Ford Financial als project manager actief geweest in meerdere locaties binnen Noord-Europa, waaronder ook Nederland. Daarvoor is hij werkzaam geweest als operational manager in Nederland en zodoende dus zeer bekend met de Nederlandse Ford organisatie. "Na wat omzwervingen in Europa is het een beetje alsof ik thuis kom.", zegt Huinink. "Het is een eer deze organisatie te mogen leiden. Ik heb zo’n acht jaar gewerkt in Nederland in een verscheidenheid aan functies en ik weet dus dat een geweldig team van mensen elke dag met passie onze klanten, dealers en importeurs van dienst is. Als merkgebonden bank, bieden we producten die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de resultaten van onze dealers.” Michael Huinink volgt André Kuperus op, die begin dit jaar binnen Ford Motor Company in Zweden een nieuwe functie heeft aanvaard. Hij is daar in dienst getreden als Global Brand Director van Volvo Car Finance.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding