Het drietal geeft een krachtig eerste visitekaartje af in de vorm van een aluminium 5 liter V8 speedboat waarbij de meest vooruitstrevende elementen uit de auto-, boten-, en vliegtuigtechnologie zijn geïntegreerd. De boot wordt vergeleken met een sportcabriolet voor op het water die in niets lijkt op de bekende polyester speedboten van tegenwoordig. De verwachting is dat er aanvankelijk vijftien boten per jaar worden gebouwd. De naam Silvestris is een verwijzing naar het eerste door De Bruijn gebouwde ‘Spyker’ prototype uit 1998. Het is de bedoeling dat de organisatie op termijn ook nieuwe sportautoconcepten gaat ontwikkelen. De Bruijn: “Na het opzetten van Spyker, wilden we ons alledrie graag breder profileren. Silvestris richt zich dan ook met name op het ontwikkelen van high-end motive concepten en designs in diverse niche-markten.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding