De vacature ontstond afgelopen zomer, toen het importschap van Alfa Romeo overging van Fiat Auto Nederland naar Kroymans Corporation. De 37-jarige Hoddenbach wordt verantwoordelijk voor de complete persinformatievoorziening. Haar standplaats is Houten, waar Alfa Romeo Nederland is gevestigd sinds de overname door de Kroymans-organisatie. Ze rapporteert rechtstreeks aan Pieter van der Velden, algemeen directeur van Alfa Romeo Nederland. In het persbericht laat Hoddenbach weten dat de pr rond Alfa Romeo afgelopen zomer “wellicht even wat stiller is geweest”, als gevolg van de overgang van het importschap. “Maar dat ga ik de komende tijd goedmaken want er komt een aantal fantastische producten aan.” De afgelopen zes jaar bekleedde Yvonne Hoddenbach de functie van pr-manager bij Hyundai-importeur Greenib Car.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding