Schimmel leidt MMSN

Evert Schimmel wordt de opvolger van managing directeur Martin van Vught bij Mitsubishi Motor Sales Nederland. Evert Schimmel komt uit de eigen gelederen. Voor deze benoeming was hij chief financial officer en was één van de mannen die MMSN weer

Voor Van Vught is de vijftig jarige Schimmel de aangewezen persoon om hem op te volgen. "Hij heeft de kennis en jarenlange ervaring bij Iveco en Citroen. Daarnaast kent hij de organisatie na twee jaar goed. Tevens heeft hij de juiste commerciële instelling. Juist nu is het van essentieel belang dat het beleid waarin hij mede vorm heeft gegeven, wordt voortgezet." Evert Schimmel is als managing director verantwoordelijk voor alle activiteiten van MMSN. "Dit jaar alleen hebben we tien nieuwe dealers aangesteld. De vele nieuwe modellen slaan goed aan bij het publiek."

Schimmel leidt MMSN - Automobielmanagement.nl

Schimmel leidt MMSN

Evert Schimmel wordt de opvolger van managing directeur Martin van Vught bij Mitsubishi Motor Sales Nederland. Evert Schimmel komt uit de eigen gelederen. Voor deze benoeming was hij chief financial officer en was één van de mannen die MMSN weer

Voor Van Vught is de vijftig jarige Schimmel de aangewezen persoon om hem op te volgen. "Hij heeft de kennis en jarenlange ervaring bij Iveco en Citroen. Daarnaast kent hij de organisatie na twee jaar goed. Tevens heeft hij de juiste commerciële instelling. Juist nu is het van essentieel belang dat het beleid waarin hij mede vorm heeft gegeven, wordt voortgezet." Evert Schimmel is als managing director verantwoordelijk voor alle activiteiten van MMSN. "Dit jaar alleen hebben we tien nieuwe dealers aangesteld. De vele nieuwe modellen slaan goed aan bij het publiek."