Jaap Timmer bezocht het GM-dealercongres in Amerika en sprak er ook met topman Richard Wagoner. Timmer is voorzitter van de Europese Opel-dealerorganisatie en heeft als dealer een jarenlange ervaring binnen Opel en GM. "We waren met vierduizend GM-dealers in Amerika. Wij maken ons hier druk over de verliezen van het concern maar Wagoner zelf is er heel gerust op. Het komt allemaal weer goed, zegt hij. GM komt er weer bovenop. Nou, als ik hier in Genève de nieuwe producten zie dan denk ik dat ze op dat gebied in ieder geval goed bezig zijn." Timmer constateert dat in de afgelopen jaren de relatie met General Motors (Europe) is verbeterd. "Er wordt tegenwoordig veel beter naar ons geluisterd. En men handelt er ook naar."

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding