Met het aantrekken van twee nieuwe directieleden vergroot StergamPordon BV de slagkracht van de organisatie. Men wil enerzijds de voordelen van een groot dealerbedrijf benutten en anderzijds het lokale contact met de klant intensiveren. Groot zijn en klein lijken, is het credo. Niek Slotboom (rechts) trad per 1 januari al in dienst als directeur bedrijfswagens. Hij heeft twintig jaar ervaring in de bedrijfswagensector in Nederland, onder andere bij Groeneveld Transport Efficiency en bij Volvo Truck en Bus Nederland als verkoopdirecteur voor bedrijfswagens. Arnoud Zuijdendorp is per 1 maart in dienst getreden. Hij heeft negen jaar ervaring bij DaimlerChrysler Nederland op zowel het commerciële als het organisatorische vlak. Zo heeft hij de integratie van de Mercedes-Benz en de Chrysler importorganisaties begeleid. Verder heeft Zuijdendorp de laatste vier jaar als districtmanager nadrukkelijk bemoeienis gehad met de dealerorganisatie en in het bijzonder met StergamPordon. Met de benoeming van Zuijdendorp wordt een ‘eenduidig commercieel beleid’ over alle personenwagenvestigingen beoogd. En verdere groei natuurlijk.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding