FCE Bank plc is de financieringsorganisatie voor Ford, Mazda, Volvo, Land Rover en Jaguar. In zijn vorige functie is Huinink binnen Ford Financial als project manager actief geweest in meerdere locaties binnen Noord-Europa, waaronder ook Nederland. Daarvoor is hij werkzaam geweest als operational manager in Nederland en zodoende dus zeer bekend met de Nederlandse Ford-organisatie. Als merkgebonden bank, met de labels Ford Credit, Volvo Car Finance, Mazda Finance, Land Rover Financial Services en Jaguar Financial Services, biedt FCE producten die een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de resultaten van de dealers, denkt Huinink. Hij volgt André Kuperus op, die begin dit jaar in dienst trad als global brand director van Volvo Car Finance.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding