Met ingang van 1 mei zijn de directiefuncties bij zowel Greenib Car (Hyundai) als bij Auto Palace – de Binckhorst (Mazda) opnieuw zijn ingevuld. Hans Kwaad (36) wordt managing director van Greenib Car. Daarmee komt een eind aan een periode van vier jaar, waarin de ceo van AutoBinck Holding, Henny van Dijk, ad-interim deze functie vervulde. Kwaad is vijf jaar in dienst bij Greenib Car waarvan het laatste jaar als director marketing. Daarvoor werkte hij onder meer voor Mitsubishi en Daewoo in verschillende functies. Niek Hertsenberg (36, zie foto) wordt met ingang van dezelfde datum de nieuwe managing director bij Auto Palace – de Binckhorst. Daarvoor was hij zes jaar lang werkzaam voor Greenib Car, op het laatst als director sales. De huidige ad-interim directeur Cornelissen nam enige maanden de positie over van Piet de Roos. Cornelissen is de financiële topman van AutoBinck Holding. De opengevallen posities binnen beide ondernemingen worden ingevuld door respectievelijk Bas Wibier (36) en Peter Jorna (51). “

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding