De Brit David Reid (59), voorzitter van de raad van commissarissen bij de internationale multi-format retail onderneming Tesco, wordt met onmiddellijke ingang de nieuwe bestuursvoorzitter van de Kwik-Fit Group. Kwik-Fit wil de komende jaren sterk groeien. Om die plannen te kunnen realiseren, is het van belang om van de Kwik-Fit autoservicecenters ‘klantgerichte multifunctionele retail-outlets’ te maken. Reid is twintig jaar verbonden aan Tesco en heeft een lange en indrukwekkende loopbaan in de internationale retail sector. De know-how die hij meebrengt past dan ook precies in de groeiplannen van de Kwik-Fit Groep. Reid heeft veel kennis van multi-retail formats en uitgebreide ervaring in de economisch snel ontwikkelende Centraal- en Oost-Europese landen. Bonno van der Putten, directeur van Kwik-Fit Europe: “In de autobranche wordt retail ervaring steeds belangrijker. Ik ben blij dat we zo’n topman binnen onze gelederen hebben kunnen krijgen. Het zal onze expansieplannen, de multi-formatstrategie en groei zeer ten goede komen. We zijn bijzonder verheugd dat hij naar Kwik Fit komt.”

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding