Baltus is ‘niet meer in onze organisatie werkzaam’, volgens de woordvoerder van de importeur die verder geen commentaar wilde geven. De functie van Van Genderen, directeur after sales, is overgenomen door Bas Viveen. Die was hoofd buitendienst after sales. Voorts is Kees Visser benoemd tot adjunct-directeur after sales. Hij was hoofd garantie. Peugeot staat momenteel op de zesde plaats op de verkoopranglijst bij de personenauto’s met een marktaandeel van 7,4 procent. Dat is aanmerkelijk meer geweest, Peugeot heeft bovenaan gestaan en rond de tien procent marktaandeel gezweefd in de glorietijd van de 206 en de 307. De 307 is momenteel nog steeds het bestverkopende model van Peugeot. De 206 heeft de 207 naast zich gekregen. Daarvan beginnen de uitleveringen nu net op gang te komen. De algemeen directeur van Peugeot Nederland is Xavier Peugeot.