Verhaest heeft een historie in Beesd. Van 1992 tot 1995 was hij aftersales directeur Benelux. Op dit moment is hij vice-president aftersales op het Zweedse hoofdkantoor van Volvo Car Corporation. Van der Wall: "Ik ben heel blij met hem. Walter ken ik als een hele fijne collega met een breed internationaal ervaringspakket." Zelf verlaat Van der Wall het merk na 32 jaar trouwe dienst, waarin hij onder meer Finance en sales en Dealer operations leidde. Vanaf het vierde kwartaal beginnen Van der Wall en Verhaest met de overdracht van taken. Een van Verhaests eerste opdrachten is ongetwijfeld het wegwerken van de ongeveer twintig procent volumedaling (plusminus tweeduizend stuks) ten opzichte van vorig jaar. Overigens bestrijdt Van der Wall dat het om een structurele afname zou gaan. "Aan het eind van het jaar staan we weer op 3,5 procent marktaandeel."