Pon neemt manager duurzame ontwikkeling in dienst

Het is een nieuwe functie en Raymond Gense is aangetrokken.

Gense (45) heeft ruime ervaring op het terrein van energieopwekking en luchtkwaliteit. In de afgelopen jaren was hij onder meer werkzaam bij TNO Automotive als business manager van de groep Milieustudies. Tot zijn werkterrein behoorden fijn stof, stikstofoxiden en CO2-emissies van verkeer en vervoer. Ook was hij vanuit zijn functie bij TNO gedurende een aantal jaren adviseur van het Ministerie van VROM.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Pon neemt manager duurzame ontwikkeling in dienst - Automobielmanagement.nl

Pon neemt manager duurzame ontwikkeling in dienst

Het is een nieuwe functie en Raymond Gense is aangetrokken.

Gense (45) heeft ruime ervaring op het terrein van energieopwekking en luchtkwaliteit. In de afgelopen jaren was hij onder meer werkzaam bij TNO Automotive als business manager van de groep Milieustudies. Tot zijn werkterrein behoorden fijn stof, stikstofoxiden en CO2-emissies van verkeer en vervoer. Ook was hij vanuit zijn functie bij TNO gedurende een aantal jaren adviseur van het Ministerie van VROM.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding