Pascal Persoon commercieel directeur Autodata

Pascal Persoon volgt Gerard ten Buuren op die een nieuwe functie elders heeft aanvaard.

Persoon (41) wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten alsmede de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. “Persoon heeft een ruime ervaring op bestuurlijk niveau en is initiatiefnemer en directeur van MyClient Automotive. De activiteiten hiervan worden eveneens per genoemde datum bij Autodata ondergebracht“, aldus directuer Brouwer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Pascal Persoon commercieel directeur Autodata - Automobielmanagement.nl

Pascal Persoon commercieel directeur Autodata

Pascal Persoon volgt Gerard ten Buuren op die een nieuwe functie elders heeft aanvaard.

Persoon (41) wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten alsmede de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten. “Persoon heeft een ruime ervaring op bestuurlijk niveau en is initiatiefnemer en directeur van MyClient Automotive. De activiteiten hiervan worden eveneens per genoemde datum bij Autodata ondergebracht“, aldus directuer Brouwer.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding