Marcel Norbart directeur Kroymans Retail

Marcel Norbart (44) is met ingang van 1 juli Algemeen Directeur van Kroymans Retail Group.

Hij wordt eindverantwoordelijk voor alle Nederlandse retailactiviteiten van Kroymans, waaronder 29 dealerbedrijven en de keten van autoschadeherstelbedrijven – Perfekta Autoschade. Norbart zal samen met Theo Janssens (Business Development) en Hein van der Schoot (Finance) het directieteam van Kroymans Retail Group vormen. Marcel Norbart vervulde verschillende marketing- en salesfuncties bij Vroom & Dreesmann en werkte gedurende elf jaar bij Pearle en de Brilmij Group, waarvan zes jaar als CEO van laatstgenoemde organisatie. Hij volgt bij Kroymans Ludo van Dartel op, die de retailtak ruim een jaar vanuit Kroymans Corporation op ad-interim basis aanstuurde. Van Dartel gaat zich weer wijden aan andere taken binnen de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Marcel Norbart directeur Kroymans Retail - Automobielmanagement.nl

Marcel Norbart directeur Kroymans Retail

Marcel Norbart (44) is met ingang van 1 juli Algemeen Directeur van Kroymans Retail Group.

Hij wordt eindverantwoordelijk voor alle Nederlandse retailactiviteiten van Kroymans, waaronder 29 dealerbedrijven en de keten van autoschadeherstelbedrijven – Perfekta Autoschade. Norbart zal samen met Theo Janssens (Business Development) en Hein van der Schoot (Finance) het directieteam van Kroymans Retail Group vormen. Marcel Norbart vervulde verschillende marketing- en salesfuncties bij Vroom & Dreesmann en werkte gedurende elf jaar bij Pearle en de Brilmij Group, waarvan zes jaar als CEO van laatstgenoemde organisatie. Hij volgt bij Kroymans Ludo van Dartel op, die de retailtak ruim een jaar vanuit Kroymans Corporation op ad-interim basis aanstuurde. Van Dartel gaat zich weer wijden aan andere taken binnen de groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding