Ed Schut nieuwe BCA-directeur verkoop en marketing

Ed Schut is de nieuwe directeur sales & marketing bij BCA Autoveiling in Barneveld.

Eén van zijn belangrijkste doelstellingen voor de korte en middellange termijn is om de huidige Nederlandse vestiging verder uit te bouwen en het bedrijf strategisch te herpositioneren in de automotive markt. Schut , voorheen commercieel verantwoordelijk voor de truckdealer bedrijven van Cosmo Trucks, licht toe: “De Europese en Nederlandse markt veranderen volop en wij willen als Europese marktleider voorop blijven lopen. En wel met innovatieve producten en diensten die de klant maximale transparantie, gemak en meer rendement opleveren. Eind deze zomer zullen we met deze doelstelling als uitgangspunt onder meer een aantal nieuwe internet producten lanceren en een intensieve marketingcampagne starten”. Een andere belangrijke opdracht voor Schut is om de Nederlandse vestiging van BCA Autoveiling zo snel mogelijk naadloos te laten aansluiten op het Europese platform van BCA Europe. Schut: “Ook daar ligt komende tijd mijn focus want onze klanten profiteren daar direct van mee”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Ed Schut nieuwe BCA-directeur verkoop en marketing - Automobielmanagement.nl

Ed Schut nieuwe BCA-directeur verkoop en marketing

Ed Schut is de nieuwe directeur sales & marketing bij BCA Autoveiling in Barneveld.

Eén van zijn belangrijkste doelstellingen voor de korte en middellange termijn is om de huidige Nederlandse vestiging verder uit te bouwen en het bedrijf strategisch te herpositioneren in de automotive markt. Schut , voorheen commercieel verantwoordelijk voor de truckdealer bedrijven van Cosmo Trucks, licht toe: “De Europese en Nederlandse markt veranderen volop en wij willen als Europese marktleider voorop blijven lopen. En wel met innovatieve producten en diensten die de klant maximale transparantie, gemak en meer rendement opleveren. Eind deze zomer zullen we met deze doelstelling als uitgangspunt onder meer een aantal nieuwe internet producten lanceren en een intensieve marketingcampagne starten”. Een andere belangrijke opdracht voor Schut is om de Nederlandse vestiging van BCA Autoveiling zo snel mogelijk naadloos te laten aansluiten op het Europese platform van BCA Europe. Schut: “Ook daar ligt komende tijd mijn focus want onze klanten profiteren daar direct van mee”.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding