Lydia Altena manager public relations bij Alfa Romeo Nederland

Met ingang van 1 augustus gaat Altena de werkzaamheden overnemen van Han Akersloot.

Sinds het vertrek van Yvonne Hoddenbach eerder dit jaar was Akersloot verantwoordelijk was voor de PR-activiteiten van de Kroymans-dochter. Lydia Altena (30) heeft veel ervaring opgedaan in verschillende functies binnen de automobranche. Tot aan haar benoeming bij Alfa Romeo was zij werkzaam als pr-coördinator bij Daihatsu Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Lydia Altena manager public relations bij Alfa Romeo Nederland - Automobielmanagement.nl

Lydia Altena manager public relations bij Alfa Romeo Nederland

Met ingang van 1 augustus gaat Altena de werkzaamheden overnemen van Han Akersloot.

Sinds het vertrek van Yvonne Hoddenbach eerder dit jaar was Akersloot verantwoordelijk was voor de PR-activiteiten van de Kroymans-dochter. Lydia Altena (30) heeft veel ervaring opgedaan in verschillende functies binnen de automobranche. Tot aan haar benoeming bij Alfa Romeo was zij werkzaam als pr-coördinator bij Daihatsu Holland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding