Nieuwe functionaris bij DCNL voor business management dealers

Bij DaimlerChrysler Nederland is Jorg Roelofs benoemd tot Manager Development Sales Organisation.

Deze met name op het dealernetwerk gerichte afdeling is onder meer verantwoordelijk voor business management en retailstrategie. ‘ Wij ondersteunen het officiële dealernetwerk in de meest brede zin van het woord. Het uitgangspunt van deze ondersteuning is dat we samenwerken aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de dealerorganisatie. Door het actief ondersteunen en begeleiden van het dealermanagement op financieel en organisatorisch gebied, leveren we een bijdrage aan het verstevigen van de positie van de officiële dealers in het netwerk. Daarnaast bewaken wij de corporate identity en ondersteunen we in de toekomst actief het gebruik van het dealermanagementsysteem. Wij zijn gebaat bij sterke partners met vooruitstrevende ideeën die financieel gezond zijn en het maximale uit de markt halen’, aldus Jorg Roelofs in het bericht. Roelofs (39) is geen onbekende bij de importorganisatie van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Chrysler, Dodge en Jeep. Tijdens zijn vijftienjarig dienstverband is hij werkzaam geweest bij bedrijfswagens, after sales, marketing Chrysler en de eigen retailbedrijven van de importeur. Voor zijn benoeming was Roelofs verantwoordelijk voor strategische projecten van de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe functionaris bij DCNL voor business management dealers - Automobielmanagement.nl

Nieuwe functionaris bij DCNL voor business management dealers

Bij DaimlerChrysler Nederland is Jorg Roelofs benoemd tot Manager Development Sales Organisation.

Deze met name op het dealernetwerk gerichte afdeling is onder meer verantwoordelijk voor business management en retailstrategie. ‘ Wij ondersteunen het officiële dealernetwerk in de meest brede zin van het woord. Het uitgangspunt van deze ondersteuning is dat we samenwerken aan het continu verbeteren van de kwaliteit van de dealerorganisatie. Door het actief ondersteunen en begeleiden van het dealermanagement op financieel en organisatorisch gebied, leveren we een bijdrage aan het verstevigen van de positie van de officiële dealers in het netwerk. Daarnaast bewaken wij de corporate identity en ondersteunen we in de toekomst actief het gebruik van het dealermanagementsysteem. Wij zijn gebaat bij sterke partners met vooruitstrevende ideeën die financieel gezond zijn en het maximale uit de markt halen’, aldus Jorg Roelofs in het bericht. Roelofs (39) is geen onbekende bij de importorganisatie van Mercedes-Benz personen- en bedrijfswagens, smart, Chrysler, Dodge en Jeep. Tijdens zijn vijftienjarig dienstverband is hij werkzaam geweest bij bedrijfswagens, after sales, marketing Chrysler en de eigen retailbedrijven van de importeur. Voor zijn benoeming was Roelofs verantwoordelijk voor strategische projecten van de importeur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding