Nieuwe sales manager Chrysler, Jeep en Dodge

Mike Arts is benoemd tot sales manager van Chrysler, Jeep en Dodge in Nederland.

Arts was tot nu toe districtsmanager voor deze merken. Hij start met onmiddellijke ingang in zijn nieuwe functie waarbij hij verantwoordelijk is voor alle sales- en salesgerelateerde activiteiten van de drie merken. Zijn missie: identiteit én profilering van de merken Chrysler, Jeep en Dodge verder verstevigen. De merken Chrysler, Jeep en Dodge zijn op dit moment volop in ontwikkeling en juist daarin ziet Arts kansen: “Het modellenoffensief van Chrysler, Jeep en Dodge met speciaal op Europa geënte modellen gaat in alle opzichten door. Dat leidt er uiteindelijk toe dat we met de drie merken in alle belangrijke segmenten zijn vertegenwoordigd.” Door zijn vorige functie als districtsmanager kent Arts het reilen en zeilen zowel bij de Chrysler-, Jeep- en Dodge-dealers als binnen de importeursorganisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe sales manager Chrysler, Jeep en Dodge - Automobielmanagement.nl

Nieuwe sales manager Chrysler, Jeep en Dodge

Mike Arts is benoemd tot sales manager van Chrysler, Jeep en Dodge in Nederland.

Arts was tot nu toe districtsmanager voor deze merken. Hij start met onmiddellijke ingang in zijn nieuwe functie waarbij hij verantwoordelijk is voor alle sales- en salesgerelateerde activiteiten van de drie merken. Zijn missie: identiteit én profilering van de merken Chrysler, Jeep en Dodge verder verstevigen. De merken Chrysler, Jeep en Dodge zijn op dit moment volop in ontwikkeling en juist daarin ziet Arts kansen: “Het modellenoffensief van Chrysler, Jeep en Dodge met speciaal op Europa geënte modellen gaat in alle opzichten door. Dat leidt er uiteindelijk toe dat we met de drie merken in alle belangrijke segmenten zijn vertegenwoordigd.” Door zijn vorige functie als districtsmanager kent Arts het reilen en zeilen zowel bij de Chrysler-, Jeep- en Dodge-dealers als binnen de importeursorganisatie.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding