Functiewijzigingen bij Cadillac, Corvette & Hummer

Olaf de Bruijn (47) is benoemd tot managing director van Cadillac, Corvette & HUMMER Benelux. Hij volgt daarmee Robert Tak (46) op.

Tak stapt over naar de Europese verkoopafdeling van Cadillac en Corvette. Tak zal daar de rol van director sales gaan vervullen. Guido Pot , voorheen European sales manager, neemt als director marketing Cadillac, Corvette & HUMMER Europe de functie van De Bruijn over. Een opvolger voor Pot wordt momenteel gezocht. De Bruijn heeft de taak het dealernetwerk in de Benelux verder te ontwikkelen, iets dat hij in het verleden deed als directeur van Saab Nederland. Met zijn overstap naar het Benelux kantoor gaat Robert Tak zich op Europees niveau bezighouden met de verkopen van Cadillac en Corvette. Extra mankracht op deze afdeling is met de komst van een reeks nieuwe modellen waaronder de Cadillac BLS Wagon en de nieuwe CTS eind dit jaar van harte welkom, aldus het bericht. Eerder was Tak onder meer verantwoordelijk voor sales en marketing bij Daewoo cq Chevrolet Nederland. De open positie die ontstaat op de Europese marketingafdeling met de overstap van De Bruijn wordt gevuld door Guido Pot. Hij werkte eerder bij Land Rover en Volkswagen. De merken Cadillac, Corvette en Hummer worden sinds begin 2004 door Cadillac, Corvette & Hummer Europe (Kroymans) in 27 Europese landen vanuit Breukelen vertegenwoordigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Functiewijzigingen bij Cadillac, Corvette & Hummer - Automobielmanagement.nl

Functiewijzigingen bij Cadillac, Corvette & Hummer

Olaf de Bruijn (47) is benoemd tot managing director van Cadillac, Corvette & HUMMER Benelux. Hij volgt daarmee Robert Tak (46) op.

Tak stapt over naar de Europese verkoopafdeling van Cadillac en Corvette. Tak zal daar de rol van director sales gaan vervullen. Guido Pot , voorheen European sales manager, neemt als director marketing Cadillac, Corvette & HUMMER Europe de functie van De Bruijn over. Een opvolger voor Pot wordt momenteel gezocht. De Bruijn heeft de taak het dealernetwerk in de Benelux verder te ontwikkelen, iets dat hij in het verleden deed als directeur van Saab Nederland. Met zijn overstap naar het Benelux kantoor gaat Robert Tak zich op Europees niveau bezighouden met de verkopen van Cadillac en Corvette. Extra mankracht op deze afdeling is met de komst van een reeks nieuwe modellen waaronder de Cadillac BLS Wagon en de nieuwe CTS eind dit jaar van harte welkom, aldus het bericht. Eerder was Tak onder meer verantwoordelijk voor sales en marketing bij Daewoo cq Chevrolet Nederland. De open positie die ontstaat op de Europese marketingafdeling met de overstap van De Bruijn wordt gevuld door Guido Pot. Hij werkte eerder bij Land Rover en Volkswagen. De merken Cadillac, Corvette en Hummer worden sinds begin 2004 door Cadillac, Corvette & Hummer Europe (Kroymans) in 27 Europese landen vanuit Breukelen vertegenwoordigd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding