Nieuwe directeur Buitenhuis-Groep

De Buitenhuis Groep in Apeldoorn heeft per 1 augustus een nieuwe directeur: Gerard ten Buuren.

Hij zal zich in het begin vooral toeleggen op de koppeling met dealermanagement-, taxatie- en verkoopsystemen. Voorheen was Ten Buuren ruim acht jaar commercieel directeur van Autodata Nederland en – ruim negen jaar – adjunct-directeur bij Abfin. Tot de Buitenhuis-Groep behoren de bedrijven Autotaxatie.net, AA-Ruilbeurs, Autozoekmachine.net en Power Trading. Alle bedrijven richten zich op occasionbeleid in het autobedrijf en verbetering van het resultaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe directeur Buitenhuis-Groep - Automobielmanagement.nl

Nieuwe directeur Buitenhuis-Groep

De Buitenhuis Groep in Apeldoorn heeft per 1 augustus een nieuwe directeur: Gerard ten Buuren.

Hij zal zich in het begin vooral toeleggen op de koppeling met dealermanagement-, taxatie- en verkoopsystemen. Voorheen was Ten Buuren ruim acht jaar commercieel directeur van Autodata Nederland en – ruim negen jaar – adjunct-directeur bij Abfin. Tot de Buitenhuis-Groep behoren de bedrijven Autotaxatie.net, AA-Ruilbeurs, Autozoekmachine.net en Power Trading. Alle bedrijven richten zich op occasionbeleid in het autobedrijf en verbetering van het resultaat.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding