Nieuwe Marketing Manager Ford Nederland

Bij Ford Nederland is Frits Vliegenthart per direct benoemd tot Marketing Manager.

Vliegenthart heeft gedurende vijftien jaar diverse functies binnen Ford Nederland en Ford Financial bekleed, onder meer binnen de afdelingen Marketing en Sales. De laatste vijf jaar werkte Vliegenthart er als Marketing Operations Manager. Ook in het buitenland heeft hij ervaring opgedaan. Zo was hij van 1998 tot 2001 werkzaam bij Ford Europa en Ford Ierland. Vliegenthart volgt Joop Stutterheim op, die ervoor heeft gekozen zijn carrière buiten Ford voort te zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Marketing Manager Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Marketing Manager Ford Nederland

Bij Ford Nederland is Frits Vliegenthart per direct benoemd tot Marketing Manager.

Vliegenthart heeft gedurende vijftien jaar diverse functies binnen Ford Nederland en Ford Financial bekleed, onder meer binnen de afdelingen Marketing en Sales. De laatste vijf jaar werkte Vliegenthart er als Marketing Operations Manager. Ook in het buitenland heeft hij ervaring opgedaan. Zo was hij van 1998 tot 2001 werkzaam bij Ford Europa en Ford Ierland. Vliegenthart volgt Joop Stutterheim op, die ervoor heeft gekozen zijn carrière buiten Ford voort te zetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding