‘Chef-designer F1-team van Spyker ontslagen’

Het blijft rommelen bij Spyker. Nu is de chef-designer van het F1-team weer ontslagen.

Het betreft John McQuilliam. Spyker zou onderhandelen met Mark Smith om McQuilliam op te volgen. Smith was technisch directeur van Red Bull. Dat meldt het Engelse ‘autosport’ op zijn website. Mogelijk heeft het ontslag te maken met de mislukte FIA-crashtests van Spyker. Om die reden mocht Spyker bij de GP van Turkije niet starten met zijn nieuwe gemodificeerde auto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

‘Chef-designer F1-team van Spyker ontslagen’ - Automobielmanagement.nl

‘Chef-designer F1-team van Spyker ontslagen’

Het blijft rommelen bij Spyker. Nu is de chef-designer van het F1-team weer ontslagen.

Het betreft John McQuilliam. Spyker zou onderhandelen met Mark Smith om McQuilliam op te volgen. Smith was technisch directeur van Red Bull. Dat meldt het Engelse ‘autosport’ op zijn website. Mogelijk heeft het ontslag te maken met de mislukte FIA-crashtests van Spyker. Om die reden mocht Spyker bij de GP van Turkije niet starten met zijn nieuwe gemodificeerde auto.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding