Nieuwe PR Manager Kia Nederland

Sebastiaan van de Pol wordt de nieuwe PR Manager van Kia Nederland.

Hij stapt over van Scania Beers, waar hij zich bezighield met PR- en communicatietrajecten. Van de Pol treedt officieel per 1 oktober in dienst maar grijpt de komende IAA in Frankfurt (13-23 september) aan om alvast kennis te maken met onder meer mediarelaties. In Frankfurt beleven de driedeurs Kia Pro-cee’d en de Sports Coupe Concept hun wereldpremière.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe PR Manager Kia Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe PR Manager Kia Nederland

Sebastiaan van de Pol wordt de nieuwe PR Manager van Kia Nederland.

Hij stapt over van Scania Beers, waar hij zich bezighield met PR- en communicatietrajecten. Van de Pol treedt officieel per 1 oktober in dienst maar grijpt de komende IAA in Frankfurt (13-23 september) aan om alvast kennis te maken met onder meer mediarelaties. In Frankfurt beleven de driedeurs Kia Pro-cee’d en de Sports Coupe Concept hun wereldpremière.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding