Pouw Automotive Groep benoemt nieuwe directeur

Bij de Pouw Automotive Groep in Blaricum is Bert Kors (52) benoemd tot directeur.

Hij wordt in eerste instantie verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de Peugeot Divisie binnen de Pouw Automotive Groep. De aanstelling van Kors zou goed aansluiten bij de groei- en overnamestrategie van de Pouw Automotive Groep. Bert Kors was in 1993 één van de oprichters van de Stern Groep, waar hij veertien jaar als directeur heeft gewerkt en onder meer overnames begeleidde. Mede door het succes van deze overnames groeide de Stern Groep uit tot het huidige, beursgenoteerde bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wat een grote mond heeft die man, en komt niet na wat hij beloofd. onsympathieke onvriendelijke man

Geplaatst door: misselijk op
Pouw Automotive Groep benoemt nieuwe directeur - Automobielmanagement.nl

Pouw Automotive Groep benoemt nieuwe directeur

Bij de Pouw Automotive Groep in Blaricum is Bert Kors (52) benoemd tot directeur.

Hij wordt in eerste instantie verantwoordelijk voor het verder professionaliseren van de Peugeot Divisie binnen de Pouw Automotive Groep. De aanstelling van Kors zou goed aansluiten bij de groei- en overnamestrategie van de Pouw Automotive Groep. Bert Kors was in 1993 één van de oprichters van de Stern Groep, waar hij veertien jaar als directeur heeft gewerkt en onder meer overnames begeleidde. Mede door het succes van deze overnames groeide de Stern Groep uit tot het huidige, beursgenoteerde bedrijf.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

wat een grote mond heeft die man, en komt niet na wat hij beloofd. onsympathieke onvriendelijke man

Geplaatst door: misselijk op