Aftersales consultant bij Heiwegen

Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn heeft per 1 september het team uitgebreid met Jaap Geertman.

Geertman (37) zal zich binnen Heiwegen als senior consultant met name gaan richten op de aftersales-afdelingen bij importeurs en het retailkanaal. Hij was de afgelopen zes jaar werkzaam bij W&D Consultants. Heiwegen Consultancy is binnen de autobranche bekend als adviesbureau voor werving en selectie van personeel. De reden voor de uitbreiding is de groei die Heiwegen de laatste jaren heeft doorgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Aftersales consultant bij Heiwegen - Automobielmanagement.nl

Aftersales consultant bij Heiwegen

Heiwegen Consultancy uit Apeldoorn heeft per 1 september het team uitgebreid met Jaap Geertman.

Geertman (37) zal zich binnen Heiwegen als senior consultant met name gaan richten op de aftersales-afdelingen bij importeurs en het retailkanaal. Hij was de afgelopen zes jaar werkzaam bij W&D Consultants. Heiwegen Consultancy is binnen de autobranche bekend als adviesbureau voor werving en selectie van personeel. De reden voor de uitbreiding is de groei die Heiwegen de laatste jaren heeft doorgemaakt.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding