Jaap Timmer erelid NDA

Tijdens zijn afscheidsreceptie is Jaap Timmer onderscheiden met het erelidmaatschap van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA). Dat vanwege zijn buitengewoon grote verdienste voor het merkgebonden kanaal.

Gisteravond nam de NDA officieel afscheid van hun bestuurder van het allereerste uur. Jaap Timmer was in november 1993 medeoprichter van de NDA en vervulde tot 6 september 2007 het vice-voorzitterschap van de NDA. Ook was hij lid en plaatsvervangend lid van de bondsraad, het hoofdbestuur en de financiële commissie van BOVAG. Daarnaast zette Timmer zich in tal van andere commissies en besturen volop in voor de branchebelangen. NDA-voorzitter Geert Vermeer kenschetst het nieuwe erelid als volgt: "Jaap Timmer is een rasbestuurder en een echt mensenmens. De NDA heeft veel aan hem te danken. Jaap nam in onze branche steeds een bijzondere plek in, door zijn eindeloze ervaring, grenzeloze humor en niet te vergeten enorme energie en betrokkenheid. Dat blijkt ook uit het feit dat hij, nadat hij de NDA vaarwel heeft gezegd, een aantal functies blijft bekleden." Timmer blijft bijvoorbeeld actief als voorzitter van Euroda (de Europese Opel en GM Dealer Associatie), als lid van de raad van advies van de TECAR (de Europese organisatie van Techno inkoopondernemingen) en als voorzitter van de stichting die nationale kampioensraces in de motorsport organiseert. Daarnaast is hij betrokken bij de TT op Circuit Assen en de organisatie van diverse andere motor- en autosportevenementen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Jaap Timmer erelid NDA - Automobielmanagement.nl

Jaap Timmer erelid NDA

Tijdens zijn afscheidsreceptie is Jaap Timmer onderscheiden met het erelidmaatschap van de Nederlandse Dealer Associatie (NDA). Dat vanwege zijn buitengewoon grote verdienste voor het merkgebonden kanaal.

Gisteravond nam de NDA officieel afscheid van hun bestuurder van het allereerste uur. Jaap Timmer was in november 1993 medeoprichter van de NDA en vervulde tot 6 september 2007 het vice-voorzitterschap van de NDA. Ook was hij lid en plaatsvervangend lid van de bondsraad, het hoofdbestuur en de financiële commissie van BOVAG. Daarnaast zette Timmer zich in tal van andere commissies en besturen volop in voor de branchebelangen. NDA-voorzitter Geert Vermeer kenschetst het nieuwe erelid als volgt: "Jaap Timmer is een rasbestuurder en een echt mensenmens. De NDA heeft veel aan hem te danken. Jaap nam in onze branche steeds een bijzondere plek in, door zijn eindeloze ervaring, grenzeloze humor en niet te vergeten enorme energie en betrokkenheid. Dat blijkt ook uit het feit dat hij, nadat hij de NDA vaarwel heeft gezegd, een aantal functies blijft bekleden." Timmer blijft bijvoorbeeld actief als voorzitter van Euroda (de Europese Opel en GM Dealer Associatie), als lid van de raad van advies van de TECAR (de Europese organisatie van Techno inkoopondernemingen) en als voorzitter van de stichting die nationale kampioensraces in de motorsport organiseert. Daarnaast is hij betrokken bij de TT op Circuit Assen en de organisatie van diverse andere motor- en autosportevenementen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding