M.A.D. en AutoMaster in De Grote Beurt

M.A.D. Sportive en AutoMaster grijpen het nieuwe seizoen van het Veronica-programma De Grote Beurt aan om zichzelf in de schijnwerpers te zetten.

In het automake-over-programma verandert wekelijks een onopvallende brik in een stoere bolide. Vanavond om 21:20 uur is de eerste uitzending van de nieuwe serie. De ontwerper van de make-over kan winkelen in de volledige M.A.D.-catalogus – verlagingveren, sportkits, coil-over sets, hulpveren, niveauregeling en crosscountrysets. AutoMaster verzorgt meerdere taken in het programma. Zo krijgen de deelnemers een AutoMaster-leenauto, beplakt met het ‘De Grote Beurt” logo. Daarnaast verzorgt AutoMaster-CarGo de levering van de benodigde automaterialen en werkplaatsgereedschappen. Nieuw in het programma is presentatrice Suzanne de Jong (foto). Zij volgt na zes seizoenen Jorinde Mol op.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

M.A.D. en AutoMaster in De Grote Beurt - Automobielmanagement.nl

M.A.D. en AutoMaster in De Grote Beurt

M.A.D. Sportive en AutoMaster grijpen het nieuwe seizoen van het Veronica-programma De Grote Beurt aan om zichzelf in de schijnwerpers te zetten.

In het automake-over-programma verandert wekelijks een onopvallende brik in een stoere bolide. Vanavond om 21:20 uur is de eerste uitzending van de nieuwe serie. De ontwerper van de make-over kan winkelen in de volledige M.A.D.-catalogus – verlagingveren, sportkits, coil-over sets, hulpveren, niveauregeling en crosscountrysets. AutoMaster verzorgt meerdere taken in het programma. Zo krijgen de deelnemers een AutoMaster-leenauto, beplakt met het ‘De Grote Beurt” logo. Daarnaast verzorgt AutoMaster-CarGo de levering van de benodigde automaterialen en werkplaatsgereedschappen. Nieuw in het programma is presentatrice Suzanne de Jong (foto). Zij volgt na zes seizoenen Jorinde Mol op.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding