De Bondt nieuwe brand director bij Nissan

Nissan Nederland wordt per direct geleid door Tom de Bondt. Hij is aangesteld als brand director. Hij gaf al enige tijd op interimbasis leiding aan de organisatie.

De Bondt beschikt over ruime ervaring binnen de Nissan-organisatie zowel op het terrein van sales, aftersales als distributie. Sinds 1991 werkt hij op het hoofdkantoor van Nissan Europe. In 2005 werd De Bondt benoemd tot manager distribution voor Nissan Frankrijk en Nissan West-Europe. De aanstelling tot brand director betekent een belangrijke versterking van de Nederlandse Nissan-organisatie die een verandering ondergaat. ‘Leden van het management rapporteren niet langer alleen maar aan het hoofdkantoor van Nissan West-Europe maar ook aan de brand director. Door deze centralisatie kunnen we sneller en slagvaardiger opereren, dat is één van de voorwaarden om Nissan succesvol te maken’, zegt De Bondt bij zijn aanstelling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

De Bondt nieuwe brand director bij Nissan - Automobielmanagement.nl

De Bondt nieuwe brand director bij Nissan

Nissan Nederland wordt per direct geleid door Tom de Bondt. Hij is aangesteld als brand director. Hij gaf al enige tijd op interimbasis leiding aan de organisatie.

De Bondt beschikt over ruime ervaring binnen de Nissan-organisatie zowel op het terrein van sales, aftersales als distributie. Sinds 1991 werkt hij op het hoofdkantoor van Nissan Europe. In 2005 werd De Bondt benoemd tot manager distribution voor Nissan Frankrijk en Nissan West-Europe. De aanstelling tot brand director betekent een belangrijke versterking van de Nederlandse Nissan-organisatie die een verandering ondergaat. ‘Leden van het management rapporteren niet langer alleen maar aan het hoofdkantoor van Nissan West-Europe maar ook aan de brand director. Door deze centralisatie kunnen we sneller en slagvaardiger opereren, dat is één van de voorwaarden om Nissan succesvol te maken’, zegt De Bondt bij zijn aanstelling.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding