Rob Boon versterkt pr-team van JansenJager

Rob Boon heeft zich als strategisch adviseur bij het PR-bureau JansenJager gevoegd.

Het voormalige hoofd communicatie- en persdienst van Bovag gaat zich vooral achter de schermen richten op strategisch advies ten behoeve van de klanten van het bureau. Het was een lang gekoesterde wens van Gwen Jansen, eigenaar van JansenJager, om Boon aan haar bureau te kunnen koppelen. Rob Boon (middenvoor op de foto): “De mobiliteitsbranche en de pers liggen me na aan het hart en boeien me nog steeds buitengewoon. Voor JansenJager kan ik me hier weer volop mee bezig houden en mogelijk ook kennis overdragen aan de enthousiaste teamleden van het bureau. Gwen Jansen ken ik uit mijn Bovag-tijd waarin we een aantal jaren intensief en heel prettig met elkaar hebben samengewerkt. Ik kan me erg vinden in de manier waarop zij omgaat met pr- en communicatievraagstukken.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Rob Boon versterkt pr-team van JansenJager - Automobielmanagement.nl

Rob Boon versterkt pr-team van JansenJager

Rob Boon heeft zich als strategisch adviseur bij het PR-bureau JansenJager gevoegd.

Het voormalige hoofd communicatie- en persdienst van Bovag gaat zich vooral achter de schermen richten op strategisch advies ten behoeve van de klanten van het bureau. Het was een lang gekoesterde wens van Gwen Jansen, eigenaar van JansenJager, om Boon aan haar bureau te kunnen koppelen. Rob Boon (middenvoor op de foto): “De mobiliteitsbranche en de pers liggen me na aan het hart en boeien me nog steeds buitengewoon. Voor JansenJager kan ik me hier weer volop mee bezig houden en mogelijk ook kennis overdragen aan de enthousiaste teamleden van het bureau. Gwen Jansen ken ik uit mijn Bovag-tijd waarin we een aantal jaren intensief en heel prettig met elkaar hebben samengewerkt. Ik kan me erg vinden in de manier waarop zij omgaat met pr- en communicatievraagstukken.’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding