Nieuwe pr-manager bij Ford Nederland

Ford Nederland heeft per 1 november Dennis Homberg (31) benoemd als Public Relations Manager. Hij volgt hiermee Paula Vermin op.

Vermin bekleedt vanaf dezelfde datum de functie van communicatiemanager en is daarmee bij Ford verantwoordelijk voor marketingcommunicatie en evenementen. Dennis Homberg is sinds 2001 in dienst bij Ford Nederland. Hij begon zijn carrière in de functie van internet coördinator en aansluitend was hij brandmanager voor de Ka, Fiesta, Fusion en Mondeo. De laatste twee jaar was Dennis onder andere verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de afdeling business to business. Dennis Homberg wordt in zijn functie ondersteund door Marcia Kappen (parttime), Eva Berkenbosch en een stagiair.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe pr-manager bij Ford Nederland - Automobielmanagement.nl

Nieuwe pr-manager bij Ford Nederland

Ford Nederland heeft per 1 november Dennis Homberg (31) benoemd als Public Relations Manager. Hij volgt hiermee Paula Vermin op.

Vermin bekleedt vanaf dezelfde datum de functie van communicatiemanager en is daarmee bij Ford verantwoordelijk voor marketingcommunicatie en evenementen. Dennis Homberg is sinds 2001 in dienst bij Ford Nederland. Hij begon zijn carrière in de functie van internet coördinator en aansluitend was hij brandmanager voor de Ka, Fiesta, Fusion en Mondeo. De laatste twee jaar was Dennis onder andere verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van de afdeling business to business. Dennis Homberg wordt in zijn functie ondersteund door Marcia Kappen (parttime), Eva Berkenbosch en een stagiair.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding